Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mennyire hatásos az elektromos...

Mennyire hatásos az elektromos izomstimuláló öv? Használtátok már?

Figyelt kérdés
Fikázásokat nem kérek kössz!
2009. jan. 3. 16:30
 1/9 anonim ***** válasza:
28%

Nem akarlak fikazni, de ez a kerdes volt mar.

Igazabol te nem tiszteled a valaszolokat, mert annyi faradsagot sem veszel, hogy megnezd, hogy tett-e mar fel valaki ilyen kerdest.

Egyebkent semmire nem jo.

(Tigi)

2009. jan. 3. 16:35
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
ELVILEG gyorsítja a regenerációt edzések után alkalmazva. Fizikoterápiás alkalmazása az elektromos izomstimulálóknak is inkább csak annyi, hogy nem engedik teljesen elhalni az izomszöveteket a betegről. A munkát nem fogod tudni megkerülni vele.
2009. jan. 3. 17:41
 3/9 anonim válasza:
88%
Én már próbáltam ilyeneket, egyik sem ért semmit, sajnos a tornát semmi nem helyettesíti. Hasizom erősítésre ajánlom az Ab king pro-t nekem bejött.
2009. jan. 3. 23:00
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Volt már a kérdés.

Az a gond vele, hogy nem merik hatásosra megcsinálni - ahhoz ugyanis már orvosi felügyelet kéne, és persze rázna. Veszélyes is lenne: változik az ellenállásod.

Legalább 4-8-szor erősebbnek kéne lennie - ugyanakkor mérni kéne, hogy meddig hatékony. Ha túl erősen rángat, akkor csak görcsösen ellenállsz.

Amit árulnak, az annyit ér, mint haldoklónak a puszi.

2009. jan. 4. 12:30
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

NEM HATÁSOS...

sportoló vagyok, és sérülés utána visszaálláshoz kellett használnom, de a boltban kapható legerősebb fokozat is kb a nullával volt egyenlő nekem :S ahogy már mondták ebből nem mernek túl erőset csinálni, ami érne is valamit, mert sírás lenne a vége... szóval nem tudom ajánlani az ilyen cuccot...

2009. jan. 4. 13:30
 6/9 A kérdező kommentje:
Ismerősöm, párom unokatesója fogyott vele, csak ő kólát, meg hamburgert zabált közben, de én tanulás közben akarom használni, meg kondi közben. Így?
2009. jan. 4. 20:34
 7/9 Xbrian válasza:

szerintem a válaszok többsége igaz.

De van akinek bejött ismerek olyat.

Na most ez attól fog hogy kinek milyen ideg reagál rá.

A többségnek az érzőideg és akkor még jó hogy nem fogy le.

De van akinek a mozgóideg,akkor beválik,most nyilván nem tudom megállapítani hogy neked beválna-e.De úgy nem fog,hogy használod egy napot és másnap a kukába kerül.

2012. jún. 18. 09:51
 8/9 GyőriMiklós válasza:
100%
Én most kérem majd kölcsön a havertól tegnap este volt a hasamon és a bicepszemen,hasamat ha befeszitem kicsit fáj,de a kezeimben izomláz van és utánna mint edzés után be is durrantak,szoval hatásos.Csak több fajta van ez valami német minőségi cucc volt.Max fokozat a 40 volt de a hasamon csak a 30 at birtam az fölött le kellett vennem mert úgy fájt.
2016. jan. 31. 19:42
 9/9 Adamm9 válasza:
100%

Sziasztok!

Új olvasókhoz szeretnék szólni ugyanis a hozzászólások java lassan 11 éve volt... akkoriban még tényleg nem értek sokat ezek a kütyük!

A helyzet változott emberek!Amiket már manapság lehet venni sokszor erősebbek/hatékonyabbak mint a régiek úgyhogy bátran vegyen mindenki, használjátok , had legyen több feszes popsis hölgy

2020. aug. 27. 18:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!