Mennyire hatásos az elektromos izomstimuláló öv? Használtátok már?
Nem akarlak fikazni, de ez a kerdes volt mar.
Igazabol te nem tiszteled a valaszolokat, mert annyi faradsagot sem veszel, hogy megnezd, hogy tett-e mar fel valaki ilyen kerdest.
Egyebkent semmire nem jo.
(Tigi)
Volt már a kérdés.
Az a gond vele, hogy nem merik hatásosra megcsinálni - ahhoz ugyanis már orvosi felügyelet kéne, és persze rázna. Veszélyes is lenne: változik az ellenállásod.
Legalább 4-8-szor erősebbnek kéne lennie - ugyanakkor mérni kéne, hogy meddig hatékony. Ha túl erősen rángat, akkor csak görcsösen ellenállsz.
Amit árulnak, az annyit ér, mint haldoklónak a puszi.
NEM HATÁSOS...
sportoló vagyok, és sérülés utána visszaálláshoz kellett használnom, de a boltban kapható legerősebb fokozat is kb a nullával volt egyenlő nekem :S ahogy már mondták ebből nem mernek túl erőset csinálni, ami érne is valamit, mert sírás lenne a vége... szóval nem tudom ajánlani az ilyen cuccot...
szerintem a válaszok többsége igaz.
De van akinek bejött ismerek olyat.
Na most ez attól fog hogy kinek milyen ideg reagál rá.
A többségnek az érzőideg és akkor még jó hogy nem fogy le.
De van akinek a mozgóideg,akkor beválik,most nyilván nem tudom megállapítani hogy neked beválna-e.De úgy nem fog,hogy használod egy napot és másnap a kukába kerül.
Sziasztok!
Új olvasókhoz szeretnék szólni ugyanis a hozzászólások java lassan 11 éve volt... akkoriban még tényleg nem értek sokat ezek a kütyük!
A helyzet változott emberek!Amiket már manapság lehet venni sokszor erősebbek/hatékonyabbak mint a régiek úgyhogy bátran vegyen mindenki, használjátok , had legyen több feszes popsis hölgy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!