Mik a legjobb tanácsok egy fiatalnak a fizikai egészsége szempontjából?
Gondolok ilyenekre például, hogy a vállát folyamatosan nyújtsa. Oldalemelésnél ne nagy súllyal csinálja. Felhúzásnál a hátára nagyon figyeljen stb.
Sérülés megelőzésére?
Mobilitásra mik a legjobb tanácsotok?
Szabályosan végezzen minden gyakorlatot. Ne akarjon "menőzni" hogy minél nagyobb súllyal csinálja. Ha nem megy teljesen szabályosan, akkor túl nagy a súly.
Több mint 10 éve járok, nekem semmi bajom, sőt, azóta nem fáj a derekam. Viszont alig jár már valaki, akikkel kezdtem. Mindenkinek fáj a dereka, háta, válla. Eléggé tönkrementek, mert legtöbbjük az a tipikus, aki minél nagyobb súlyokat rángatott. És persze szinte mind saját magától, profi segítség nélkül. Nekem szerencsére nagyon jó edzőm volt, aki mindenre odafigyelt.
A gyakorlatok tudatos végrehajtása
És a változatos táplalkozás. Sokan beragadtak a csirkemell, rizzsel pedig rengeteg sovány hús van pl karaj szűz pulyka csirkecomb stb és rengeteg más gabonaköret. A másik nagy hoba hogy nem esznek zöldséget. Főleg a "gyurósok". Egysíkú étkezés. Ami hosszutavon vitaminhianyhoz vezet
Hú bocsi, azt hittem a kaja a kérdés, mindenesetre érdekeset írtam.
Kérdésre...személyiedző a legjobb tanács, illetve, dinamikus bemelegítés, dinamikus nyújtás kicsi, aztán amiből könnyen megcsinálsz 8 ismétlést, és marad2 tartalék, az jó súly, ez két hétig, utána növeld az ismétlésszámot, 12 ismétlés után növelj súlyt. Mindíg hagyj időt a pihenésre. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!