A kérdező szavazást indított:
taekwon-do
karate
nem tudom, hogy mi az a taekwon-do
nem tudom, hogy mi az a karate
egyikről sem tudom mi az
18 szavazat
1/11 anonim válasza:
Mindegyiknek tucat különböző ága, plusz edzőtől és egyesülettől is nagyban függ, hogy hova iratkoznék be. Plusz melyik van közelebb, melyik olcsóbb, melyik tetszik jobban (stb.), ezer szempont, amit figyelembe kell venni döntés előtt.
2/11 A kérdező kommentje:
De ha csak a sportot figyeled, a technikáit, művészetét. Akkor melyiket választanád?
2023. dec. 14. 20:38
3/11 anonim válasza:
Melyik ágáról beszélünk a két harcművészetnek?
4/11 A kérdező kommentje:
Az egész, a bunyó része, a formai része, az erőnléti része.
2023. dec. 14. 20:43
5/11 anonim válasza:
Ez teljesen eltérő. Nem mindegy, hogy egy kyokushin vagy egy ashihara karatét hasonlítunk össze egy ITF taekwondóval, vagy egy shotokan karatét egy WTF taekwondóval.
7/11 anonim válasza:
Karawon-do mind a kettőt kitanulnám filmekből, és saját stílust csinálnék pár hét múlva.
9/11 anonim válasza:
Taekwondo, baromira tetszik. Az más kérdés, hogy már elmúltam 10 éves hogy elkezdjem
10/11 A kérdező kommentje:
Taekwondozni bármikor elkezdhetsz. Ismerek kisgyereket, kamasz, felnőttet és idősebb embert is aki taekwondozik.
2023. dec. 15. 16:57
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!