Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hány óráig érdemes hasznos...

Hány óráig érdemes hasznos este éjjel az edzés? Van olyan hogy már pl. éjjel 1-kor ne edzek, mert a test már akkor pihenne? Vagy csak hozzászokás kérdése?

Figyelt kérdés

2023. dec. 12. 10:54
 1/4 anonim ***** válasza:
77%
Az edzést nem fogja nagyon befolyásolni de cserébe pocsekul fogsz aludni. Lefekves eltt ket oraval abba kene hagyni
2023. dec. 12. 11:08
 2/4 anonim ***** válasza:
A te saját egyéni időbeosztásodtól és bioritmusodtól függ. A tanulmányok szerint a lefekvés előtti 2-3 órával történő edzésmunka a megnövekedett kortizolszint miatt negatívan befolyásolhatja az alvásminőséget, de ellenpéldaként több olyan ügyfelem is van, akik közvetlenül lefekvés előtt sportolnak, mégis tökéletesen alszanak, tehát ez tényleg egyéni. Ha neked például vannak váltott műszakjaid, akkor tök mindegy, mit írunk, hisz a hét jelentős részében csak éjszaka fogod tudni megoldani az edzést, tanácsoljunk bármit is. Gondolom nem véletlenül merült fel benned a hajnali 1-kor történő edzés.
2023. dec. 12. 11:09
 3/4 A kérdező kommentje:

Én szuperül alszom tőle. Még jó érzés is hogy kellemes fárasztó izommunka után elszenderedek. Igen az időbeosztásom miatt kérdezem.

Ugyanez az edzésmunka délelőtt vagy reggel és biztos hogy bekómázok tőle.

2023. dec. 12. 11:50
 4/4 anonim ***** válasza:

Esti edzés túl sokáig nem jó.

Volt hogy fél tízig nyomtam és tizenegykor meg nem tudtam eleludni.

2023. dec. 12. 12:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!