Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Létezik taposógép, aminek a...

Létezik taposógép, aminek a teherbírása legalább 140kg?

Figyelt kérdés

Kerestem a neten, de olyat találtam aminek max 120kg teherbírása, ami a 140 kilómmal karcsúnak tűnik.

És mert kicsi a lakás, ezért fontos volna a helytakarékosság is. Egy nagyobb méretű futópadot el se tudnák helyezni normálisan. Ráadásul abból sem találtam olyat, ami 120kg. többet bírna. :(

2023. nov. 14. 17:14
 1/7 anonim válasza:
Aszfalt.
2023. nov. 14. 17:35
 2/7 A kérdező kommentje:

Kösz #1. Érdemes volt klaviatúrát ragadnod, nagy segítség voltál.

jah..... nem!

2023. nov. 14. 17:42
 3/7 anonim ***** válasza:

Az enyémnek 100 kg, de 118 kg-osan nyomom rajta.

De az igazsághoz hozzátartozik hogy nem sokat. Ezt azért mondom mert te se fogsz tudni sokat csinálni rajta. Rohadt fárasztó.

2023. nov. 18. 02:24
 4/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszod #3.

Mivel sehogy sem találok ilyet, arra gondoltam, veszek egy 120kg teherbírásút, és lesz ami lesz...

Te mióta használod? Amellett hogy fárasztó, hatását érzed?

2023. nov. 18. 17:28
 5/7 anonim ***** válasza:

Előző vagyok. Szóval nekem ez annyira nehéz volt - mondjuk elég feszesre is van állítva mert úgy nem nyikorog - hogy jelenleg már nem is használom.

De írta a használati utasítás hogy először csak öt percet tapossunk rajta és fokozatosan emeljük a mennyiséget. Én meg jól kiröhögtem, hogy persze öt perc, legalább 20-30 percig akarom nyomni. Ráálltam, és kiderült hogy két percig se bírtam. Aztán persze ezen lehet javítani idővel, de ráuntam. Most inkább csak tornázgatok meg súlyokat emeltek. Terveztem még sétát és bringát, de most hogy jön a hideg, hát nem tudom..

2023. nov. 18. 18:29
 6/7 anonim ***** válasza:
De amúgy plusz 20 kilóval többet simán elbír a dedikáltnál. És ha minden jól megy majd lefogysz annyit hogy már bele fogsz férni az ajánlott súlyba. Szóval emiatt én nem tartanék, ha akarod használni vedd meg!
2023. nov. 18. 18:32
 7/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a tanácsot.

Megrendeltem, most mér csak remélem, hogy használni fog. :)

2023. nov. 22. 07:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!