Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogy működik a személyi edző...

Hogy működik a személyi edző igénybevétele?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Még sose volt dolgom személyi edzővel, de hogy működik ez? Adott fitness teremnek vannak ilyen alkalmazottjai? Mi van ha adott fitness/edzőteremnek nincsen? Akkor random találsz egyet valahol és elsétaltok együtt egy terembe vagy hogy? 😂 just jk, de tényleg kíváncsi vagyok

2023. nov. 1. 01:54
 1/3 anonim ***** válasza:

En elotte korulneztem neten. Voltak a terem honlapjan ott volrak az edzok.

Besetaltam a teremben, megmondtam a recepciosnak h edzot keresek. Szolt neki. Megvartam hogy szunete legyen, beszelgettunk es azota vele edzek.

Elobb termet valassz ami kozel van hozzad. Utana keress ott edzot es az elerhetosegein keresd fsl

2023. nov. 2. 21:53
 2/3 anonim válasza:
Bemesz egy terembe recepciost megkerdezed, ő majd eligazít.
2023. dec. 22. 23:27
 3/3 anonim válasza:

Kedves kérdező!

Én jómagam személyi edzőként foglalkozok, ha dobsz egy üzenetet és érdekel, elmesélhetek mindent, amire csak vágysz!

jan. 6. 18:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!