Hogy működik a személyi edző igénybevétele?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Még sose volt dolgom személyi edzővel, de hogy működik ez? Adott fitness teremnek vannak ilyen alkalmazottjai? Mi van ha adott fitness/edzőteremnek nincsen? Akkor random találsz egyet valahol és elsétaltok együtt egy terembe vagy hogy? 😂 just jk, de tényleg kíváncsi vagyok
2023. nov. 1. 01:54
1/3 anonim válasza:
En elotte korulneztem neten. Voltak a terem honlapjan ott volrak az edzok.
Besetaltam a teremben, megmondtam a recepciosnak h edzot keresek. Szolt neki. Megvartam hogy szunete legyen, beszelgettunk es azota vele edzek.
Elobb termet valassz ami kozel van hozzad. Utana keress ott edzot es az elerhetosegein keresd fsl
2/3 anonim válasza:
Bemesz egy terembe recepciost megkerdezed, ő majd eligazít.
3/3 anonim válasza:
Kedves kérdező!
Én jómagam személyi edzőként foglalkozok, ha dobsz egy üzenetet és érdekel, elmesélhetek mindent, amire csak vágysz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!