Akiknek jár a gyermekük sportolni (elsősorban labdarúgás), mit gondoltok lenne igény egyéni képzésre? Főleg, ha az egyesület nem egy kiemelt szintű klub? Igénybe vennétek, ha szimpatikus az edző és elérhető áron van?
Kérdés esetén írjatok nyugodtan és szivesen mondok erről részleteket is, akár az egyéni képzésről vagy akár magamról szakmai oldalról.
Gondolkozom egy ilyen elindításán, de nem tudom, hogy van-e igény ilyenre. Van több helyen, hol jobb, hol kevésbé jó. Az én régiómban nagyjából ismerem a viszonyokat, de érdekelne minden régió, város, megye, hogy e téren mik a vélemények:)
Köszönöm!
Szükség lenne rá, de ha nem klub kereten belül csinálod, az időbe nem nagyon fér bele a gyerekeknek.
Illetve az is kérdés, hogy a szülőknek mennyire fél bele anyagilag két edzést is fizetni.
A harmadik pedig a klub, ahol játszik a gyerek, és a te viszonyod, hogy partnernek tekintenek, vagy ellenségnek, ha nem a klubon belül tevékenykedsz.
Az egyéni képzés szerencsére megfér bármelyik klub mellett, hisz nem taktikai elemeket tanulnak. A csapat, a klub filozofiája (már ha van ilyen, mert sajnos ritkán látni ilyet) nem csorbul.
Ahol én edzősködtem 18 év labdarúgás után hosszú évekig, onnan jártak egyénire, mert a klub edzőinek nem fért ilyen pluszba bele az idejükbe. Akik jártak, azok közül többen már akadémiákra jutottak az ügyesebbek közül.
Persze sajnos előfordulhat, hogy egy klub ilyenben ellenfelet, mintsem örömöt lát, pedig messze nem arról szól a dolog. Itt pszichés és technikai oldalról erősödne elsősorban a lurkó, teljesen mindegy milyen szinten is van.
Köszönöm szépen válaszodat:) Hasznos volt:)
Elfogadom, ha igy gondolod. Veled ellentétben:)
30 év a labdarúgásban. Tudom mit ad, mire tanít, milyen jellegű sport. Mert sport... :)
Mondanál nekem sportot? Ille5ve megindokolnád azok miért sportok, illetve leírnád, hogy a labdarúgás miért nem az?:)
Köszi előre is!
Ez nem érv ne haragudj:)
Azért, mert kivettél egy túltolt szimulálast az nem érv:)
Az edzéseket a meccs közbeni fizikai részét (taktikait nem is emlitem), az oda vezető utat stb nyomonköveted? Vagy csak ezt a részet, amire sajnos a szabályok adnak teret. De a sport teljesitmény, ami a labdarugasban van az nem ketségbevonható.
Amit Te mutatsz sztereotípia.
Ez olyan, mintha én azt momdanam, hogy a kuzdosport nem normalis dolog, mert azoknak való akik vaganykodni akarnak de esz nem kell hozza mert csak izomszagot eregetve egymast püfölik:)
Dehogyisnem érv. Aki egy ilyet megcsinál, az nem igazi férfi, szabály ide vagy oda :)
Nem kell félni az izomszagtól, menj le nyugodtan sportolni, majd hozzászoksz :)
Vagánykodni a kislányok szoktak akik a labda után futnak, és földön sírnak ha egy kis szél fúj
Kiragadtál egy extrém esetet, amin azota rihög a világ jogosan:)
Egyébként foci mellett kick-box a masik sportom, rendszeresen járok 15 eves korom óta:)
Rossz környéken nőttem fel:) Szóval ezért mondtam, hogy a labdarúgas nagyon jo sport mert van összehasonlításom. Mint ahogyan kézilabáztam is:)
De rendben. Te igy gondolod. Tiszteletben tartom:)
Mondtam, hogy nem egy eset. Rendszeresen vannak ilyenek.
Na a kickboxnak már van értelme
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!