Hogy szerettétek meg a futást?
Én vágytam rá, rengetegszer álmodtam, hogy futok, de olyan régen voltam 130kg felett, hogy már 3métert nem tudtam futni, konkrétan elkezdeni sem tudtam, a szervezetem minden porcikámmal tiltakozott ellene, így mikor el tudtam kezdeni kocogni 30kg fogyás után örültem mint a fene…
Mikor pedig nemrégen elősször tudtam sprintelni, mintha újra gyerek lennék.
Ne mozogj olyat amit unsz.
Az első 30kg-ot egy step paddal fogytam, berakod a tv elé, benyomsz egy sorozatot aztán fellépsz, lelépsz…
Teljes supernaturalt mire végig néztem így, le is ment 30kg…
1-koszi, hogy leírás a sztorit. Rajtam kB 6-8 kg plusz van. A szteppad meg uncsibbnak tűnik így elsőre, bár az tény, hogy viszont kényelmes megoldás. Nem combosodtal ki tőle nagyon?
2-azert meghallgatnam a tippjeit, hátha segít.
Step pad akkor uncsi, ha uncsit nézel közben :D
Amúgy pulzus korntrollal csináltam, 130alá nem engedtem a pulzust, nekem kb az az aerob tartományom csúcsa.
Nemrég vettem egy airbike-ot, ezt is merem ajánlani bárkinek, de nem a legolcsóbb dolog a világon.
Amúgy futás nekem pályán nem megy, ha futok, akkor fél órát futok otthontól elfele, aztán megfordulok.
Őszintén én soha nem szerettem a futást, cardio gyanánt általában edzőtermekben lépcsőztem, egyszer kétszer megpróbáltam futni, de soha nem jött be így nem is erőltettem.
Aztán kb. 2 hónapja valami bekattant és azóta imádok futni :D szóval ha nem szereted szerintem keress valami más mozgásformát, illetve a probléma forrása nálad az, hogy fogyni szeretnél és nem futni.
Futással kapcsolatos célt tegyél ki magad elé (ne nagyokat, hogy reálisan eltudd érni), ne pedig fogyással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!