Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogy szerettétek meg a futást?

Hogy szerettétek meg a futást?

Figyelt kérdés
Felszedtem pár kilót és a futás lenne a legjobb sport ennek leadásához. De annyira unom, hogy az borzalom. Próbáltam már hangoskonyvet, zenét, podcastet hallgatni közben. Persze nehezen is bírom, mert nincs meg az állóképességet, és ezért nehezen veszem rá magam. Valakinek valami tipp a kezdeti nehézségek lekuzdesere?

2023. okt. 30. 11:01
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Én vágytam rá, rengetegszer álmodtam, hogy futok, de olyan régen voltam 130kg felett, hogy már 3métert nem tudtam futni, konkrétan elkezdeni sem tudtam, a szervezetem minden porcikámmal tiltakozott ellene, így mikor el tudtam kezdeni kocogni 30kg fogyás után örültem mint a fene…

Mikor pedig nemrégen elősször tudtam sprintelni, mintha újra gyerek lennék.

Ne mozogj olyat amit unsz.

Az első 30kg-ot egy step paddal fogytam, berakod a tv elé, benyomsz egy sorozatot aztán fellépsz, lelépsz…

Teljes supernaturalt mire végig néztem így, le is ment 30kg…

2023. okt. 30. 13:33
 2/6 anonim ***** válasza:
Ha csak nem menne, milliónyi tippem lenne, de ha unod, akkor lehet hogy nem neked való sport, valami mást kellene csinálnod.
2023. okt. 30. 13:47
 3/6 A kérdező kommentje:

1-koszi, hogy leírás a sztorit. Rajtam kB 6-8 kg plusz van. A szteppad meg uncsibbnak tűnik így elsőre, bár az tény, hogy viszont kényelmes megoldás. Nem combosodtal ki tőle nagyon?

2-azert meghallgatnam a tippjeit, hátha segít.

2023. okt. 30. 14:22
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Step pad akkor uncsi, ha uncsit nézel közben :D

Amúgy pulzus korntrollal csináltam, 130alá nem engedtem a pulzust, nekem kb az az aerob tartományom csúcsa.

Nemrég vettem egy airbike-ot, ezt is merem ajánlani bárkinek, de nem a legolcsóbb dolog a világon.

Amúgy futás nekem pályán nem megy, ha futok, akkor fél órát futok otthontól elfele, aztán megfordulok.

2023. okt. 30. 14:38
 5/6 anonim ***** válasza:

Őszintén én soha nem szerettem a futást, cardio gyanánt általában edzőtermekben lépcsőztem, egyszer kétszer megpróbáltam futni, de soha nem jött be így nem is erőltettem.

Aztán kb. 2 hónapja valami bekattant és azóta imádok futni :D szóval ha nem szereted szerintem keress valami más mozgásformát, illetve a probléma forrása nálad az, hogy fogyni szeretnél és nem futni.

Futással kapcsolatos célt tegyél ki magad elé (ne nagyokat, hogy reálisan eltudd érni), ne pedig fogyással.

2023. nov. 6. 12:00
 6/6 anonim ***** válasza:
Illetve nem tudom hova valósi vagy, de ha Budapesti akkor nagyon ajánlom a Margit-szigetet helyszín gyanánt, sokkal jobb itt futni, legalábbis szerintem, mint bárhol máshol.
2023. nov. 6. 12:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!