Otthon edzés mennyire éri meg? Most kezdtem el itthol edzeni, napi 1-2 orát is. Guggolások, stb 1 napot ki szeretnék hagyni pihenő napnak. Étkezésre is oda figyelek, fehérje bevételre is. A véleményetekre lennék kiváncsi:)
Figyelt kérdés
55kg/ 19/lány2023. okt. 15. 13:11
1/4 anonim válasza:
55 kilós kezdő lányként az első hónapokban mindennek van értelme és látszata, hosszútávon viszont az otthoni maszatolás és a saját testsúlyos guggolgatás se erőben, se formában nem fog semmilyen eredménnyel járni. Ilyenkor jön képbe a konditerem és a súlyzós edzés.
2/4 anonim válasza:
én több hónapon keresztül edzettem, heti 5x és mindig csak egy testrészre (comb és fenék), mert nekem a komplett edzés nem jött be. látszott az eredmény és fittebbnek is éreztem magam, de sajnos fogytam is, hiába próbáltam meg sokat enni (a fehérje bevitel sem volt elég) így mióta abbahagytam inkább híznék, és ahhoz az edzés nem lenne előnyös
3/4 anonim válasza:
még egy szót, 1 nap nem elég pihenni hetente, mert az izomnak kell a regenerálás.. két húzós edzős nap után muszály beraknod a pihenést, ezt jól ki kell számolnod és megtervezned.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :)
2023. okt. 15. 14:34
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!