Tényleg lehetséges hogy egy Tesco árupakolós meló szinten tud tartani vagy akár kicsit erősíthet is ?
Figyelt kérdés
Van egy haverom. Középsuli alatt néha edzettünk együtt, de ő inkább ilyen hébe-hóba edz néha otthon, néha lejött velem terembe. Nyilván így én jobban nézek ki, erősebb is vagyok de azért ő se volt rossz. Aztán most hogy egyetemre mentünk azt mondta neki már erre a közepes intenzitású edzésre sincs ideje mert dolgoznia kell tanulás mellet, kell a pénz stb. Én edzek ugyanúgy. Néha említette hogy a sportot nyilván nem pótolja hogy dolgozgat a tescoban de azért szinten tartja, sőt talán erősíti is mert hogy 8 órán át pakol 10-30 kiló közötti súlyokat meg hogy akár 1 tonnás raklapokat meg vaskocsikat kell húzni ami teli van áruval :D Ez mese szerintem azért. Aztán összefutottunk, elcsaltam egy edzésre csak úgy hülyeségből. És az a durva ilyen sok idő alatt nem gyengült, sőt talán erősödött is. Szkanderban is szinte alig bírtam vele. Nyílván jobban nézek ki, meg erősebb vagyok de majdnem kisebb most közöttünk a különbség mint mikor edzett. Lehet hogy egy ilyen meló többet ér mint egy félig komolyan vett edzegetés ?2023. okt. 2. 17:22
11/11 A kérdező kommentje:
Nem azt választotta csak kell neki egyetem mellet a pénz és így edzeni már nem tud.
2023. okt. 3. 19:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!