Miért van, hogy vékony vagyok, a karom izmos, de van integetőhájam?
Figyelt kérdés
Nem is izmos, nem akarok testépìtő testet, félre ne értsen senki, de súlyzózok, van bicepszem, tónusos vagyok, de az integetőháj befigyel. Nő vagyok, ha ez számít, 168cm/53kg.2023. szept. 29. 18:02
1/12 anonim válasza:
Gondolom, hogy ezzel a magassággal 53 kilósan mennyi háj van rajtad. Gondolom annyi, mint izom.
2/12 A kérdező kommentje:
Nem sok, de épp elég, hogy zavarjon. A legtöbb nőnek ilyen arányok mellett nincs integetője, enyém szó szerint lötyög.
2023. szept. 29. 19:02
4/12 anonim válasza:
Attól, hogy vékony vagy még lehet rajtad is zsírszövet
5/12 anonim válasza:
Tricepszed edzed rendesen? Ha befeszítesz, akkor sem tűnik el az integetőháj?
6/12 A kérdező kommentje:
#5 Edzés után eltűnik igen, meg ha befeszítem.
2023. szept. 29. 22:37
7/12 anonim válasza:
Hány éves vagy? Fiatalabb korban kevésbé jelenik meg. Plusz nagyobb súlyingadozástól is lehet.
8/12 anonim válasza:
Érdekes. Meg nézném, milyen a karod.
9/12 anonim válasza:
Kevés az izomzat a testzsír% pedig magas.
Ez a skinnyfat állapot.
Én is most ebben vagyok 1 év edzés kihagyás után...
10/12 A kérdező kommentje:
Megtolom akkor jobban a tricepszezést és még jobban figyelek az étrendemre, mert vékony vagyok ugyan (xs méret), de lehetnék még szálkásabb is, bár 33 éves vagyok, lehet amiatt is alakult ki akkor?... Köszi a válaszokat!
2023. szept. 30. 14:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!