Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Extrém vékony csukló megvastag...

Extrém vékony csukló megvastagítható?

Figyelt kérdés
182cm magas vagyok, viszonylag vékony, de a csuklóim nagyon vékonyak. Könyökömnél a karom normál vastag, de csuklóra nagyon levékonyodik. bowling bábú konkrétan. a csuklóm 15cm kerületű. 22 éves vagyok és eléggé zavar, hogy ilyen vékony a csuklóm. Mit tudok tenni? Izmos vagyok, alkarom is rendben van, de csuklómon konkrétan nincs ami vastag legyen. van a csont és a bőr. az alatt nincs izom, csak inak.
2023. aug. 17. 20:37
 1/2 A kérdező kommentje:
sok helyen olvastam, hogy ez genetika.. az a vicces, hogy még édesanyámnak is vastagabb csuklója van, meg minden élő/halott családtagomnak van/volt.
2023. aug. 17. 20:39
 2/2 anonim ***** válasza:
Esetleg a thai boxban, néhány kung-fu stílusban használt csonterősítő gyakorlatok segíthetnek, de nem valószínű, hogy nagyon látványos vastagodás lesz belőle. Hátha jön szakértő, aki értelmesebben hozzá tud szólni a témához.
2023. aug. 18. 09:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!