Mennyire elfogadható az ilyen cikk?
Fernando Alonsóra, a Forma 1 világbajnokára egy helyen úgy hivatkozik a cikk mint "Csalonzó".
Csak én gondolom úgy, hogy ez az objektív újságírás minden alapelvével szembemegy? Túl azon, hogy ez a 13 éves hülyegyerekek szintje.
nem minden publicisztikai műfaj feltétele az objektivitás, sőt jó néhánynak lényegi része, hogy nem az.
ez esetben viszont nem erről van szó, az illető minden cikkében egy önmagát kereső arrogáns kamaszgyerek stílusában ír (ha jól látom, pár évre rá meg is váltak tőle)
Olvasd el a cikk első mondatát. Nekem volt alkalmam nemrég kazettáról/DVD-ről visszanézni a 2007. évi Formula 1-es Magyar Nagydíj időmérő edzését. Ott tényleg tönkretette Hamilton időmérőjét Alonso azzal, hogy szándékosan nem indult el, amikor erre a szerelők engedélyt is adtak. Egyébként azért kapott akkor egy 5 rajthelyes büntetést is.
Igaz, hogy az összes 2007-es futamot utólag néztem meg (én abban az évben születtem ugyanis), azért nem volt teljesen előzmény nélküli a dolog. Azért kétszeres világbajnokként érkezett a McLaren csapathoz, ahova a csapatvezető támogatottjaként odakerült egy F1-es szinten zöldfülű, majd egyre inkább előtérbe helyezik, majd még a spanyol tesztpilóta robbantja is a bilit, aminek a következtében később a McLarent a konstruktőriből ki is zárták és 100 millió USD-re büntették.
Ő nem vádaskodott, hanem egy kérdő mondattal indított egy cikk címet. (#2 voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!