Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mi értelme van hébe-hóba...

Mi értelme van hébe-hóba edzegetni és nem bukásig tolni?

Figyelt kérdés

Sokszor látom, és még javasolják is, hogy ne edz bukásig, minden sorozatot úgy csinálj, hogy bukás előtt állj meg 2-3 ismétléssel.

Ez mire jó? Menne bele még több, de te leteszed akkor amikor jönne a neheze? Tehát akik így "edzenek", azoknak minden sorozata igazából csak egy bemelegítő sorozat?

2023. szept. 2. 15:30
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

#10, értem. Akkor sok értelme volt, ideírtál valamit, és amit megkérdőjelezem, hogy miért úgy van, miért úgy helyes már jön a támadás, "nem kell elhinni, azt csinálsz amit akarsz".

Tipikus olvastam valahol valamit, rosszat írtak róla, ezért nem úgy csinálom és terjesztem, hogy az rossz.

"Egyébként ha valaki betesz ide egy fotót, honnan tudod, hogy nem kamuzik?"

Átalában látszik egy fotón, hogy eredeti vagy sem, illetve rá lehet keresni a google képkeresőjével, ha nem a sajátja, akkor behozza az eredetit, még ha meg is szerkesztette.

2023. szept. 3. 13:36
 12/17 anonim ***** válasza:

"Átalában látszik egy fotón, hogy eredeti vagy sem, illetve rá lehet keresni a google képkeresőjével, ha nem a sajátja, akkor behozza az eredetit, még ha meg is szerkesztette."

Nem tudod, hogy a kép tényleg az illetőről készült-e, vagy a szomszéd Pistikéről. De hagyjuk.

2023. szept. 3. 13:41
 13/17 A kérdező kommentje:
És ez a legjobb, a kommentből kiszeded azt ami nem is tartozik a kérdéshez és arra reagálsz. Most is, a #11 kommentben a fotót csak megjegyzésnek írtam, a fő üzenet az eleje lett volna, de azt szépen átugrottuk látom.
2023. szept. 3. 13:43
 14/17 anonim ***** válasza:
Már le lett írva, hogy azt hiszel el és csinálsz, amit akarsz. Szerintem ez egy elég világos üzenet.
2023. szept. 3. 14:14
 15/17 A kérdező kommentje:

Igen ez így működik. Ha valaki kérdez valamit, amire való az oldal, akkor azt kell neki írni, hogy azt csinálsz amit akarsz.

Jogos, ha nem értünk hozzá adhatunk ilyen választ is.

2023. szept. 3. 14:16
 16/17 anonim ***** válasza:
A választ megkaptad, de te veszekedni és személyeskedni jöttél. Ezen nem tudunk segíteni.
2023. szept. 3. 14:17
 17/17 A kérdező kommentje:

A válasz az volt, hogy ti nem edzetek így, mert ez nem jó, néha kiszoktátok próbálni, de általában 2-3 ismétléssel megálltok bukás előtt.

Mire visszakérdeztem, hogy mi okból már jött is ez a flegma duma, "azt csinálsz amit akarsz", "azt hiszel el amit akarsz"

2023. szept. 3. 14:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!