Hobbifutók! Hogyan oldjátok meg a futást ebben a hőségben?
Figyelt kérdés
Én eddig azt csináltam, hogy csurom vizes hajjal, ruhával indultam, olyan helyre mentem, ahol van csap és ott is levizeztem magam. Természetesen erős napnál sapka is.
De most nem merek már elindulni, pedig a hétvégi hosszút nem kellene kihagyni.
Nekem a 8 is hajnal hétvégén, görgetem az alváshiányt, ráadásul stresszes vagyok, így most pláne. (Lásd most sem alszom.)
DE ha éjjel is kelnék és 6-kor már futnék (jó macskás lábakkal, így is sérülésből rehabilitálódom), akkor is felkel a nap és baromi forrón süt.
2023. aug. 24. 23:25
21/21 hosszúhajú válasza:
ez jó kérdés volt :D igen, nem futok hidegben télen mert az túl hideg, de nem futok nyáron melegben mert az meg túl meleg. ezért csak nyári- későnyári este futok a szabadban. télen a lakásban helyben futok. tényleg nagyon komplikált eset vagyok...:D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!