Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hobbifutók! Hogyan oldjátok...

Hobbifutók! Hogyan oldjátok meg a futást ebben a hőségben?

Figyelt kérdés

Én eddig azt csináltam, hogy csurom vizes hajjal, ruhával indultam, olyan helyre mentem, ahol van csap és ott is levizeztem magam. Természetesen erős napnál sapka is.

De most nem merek már elindulni, pedig a hétvégi hosszút nem kellene kihagyni.

Nekem a 8 is hajnal hétvégén, görgetem az alváshiányt, ráadásul stresszes vagyok, így most pláne. (Lásd most sem alszom.)

DE ha éjjel is kelnék és 6-kor már futnék (jó macskás lábakkal, így is sérülésből rehabilitálódom), akkor is felkel a nap és baromi forrón süt.

2023. aug. 24. 23:25
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Hogy marad alacsony a pulzusod és hogy maradsz energikus?
2023. aug. 25. 09:53
 12/21 anonim ***** válasza:
77%
Egyértelmü, hogy a kérdezö nem megoldást keres, hanem kifogásokat, amikkel megmagyarázza, miért nem mozog.
2023. aug. 25. 10:13
 13/21 A kérdező kommentje:

Jó, hogy most jöttem vissza a futásból.

Szerencsére felhők voltak, bár így is nagyon rosszul voltam és a fele séta volt (részint ez, részint a pulzusom miatt).

2023. aug. 25. 10:15
 14/21 A kérdező kommentje:

Jó, akkor értem, hogy antialkoholisták vagytok, szociális életetek sincs és nincs szükségetek alvásra.

Akkor máshogy kérdezem.

Hogy oldjátok meg reggel 10 és dél között a futást a hőségben?

2023. aug. 25. 10:18
 15/21 anonim ***** válasza:
70%
Most akkor tényleg 3 hetente piálsz este, vagy minden este benned van már a pia, ezért akadályozza a futásodat? Mert 3 hetente ha kihagysz egy futást, azzal semmi baj nincs.
2023. aug. 25. 11:55
 16/21 A kérdező kommentje:

Ezt a félmaraton előtti hosszút nem tudom kihagyni.

Amúgy valszeg megyek apámhoz, aki eléggé itat, ha ki is csinálom a szervezetemet esti futással, az csak szombaton lehetséges, de ha szombaton van apám szabadnapja, akkor marad a vasárnap 10-12 között.

Vasárnap este nem futok, mert hétfőn nem lesz munka abból....

Ha már ennyire vájkálsz, miért reggel 10-12 között jó.

2023. aug. 25. 12:00
 17/21 hosszúhajú ***** válasza:
90%
kérdező, azért mert úúúúúútálok korán kelni. így is mindenhonnan elkésem mert alig bírom kiszedni magam az ágyból...
2023. aug. 25. 23:08
 18/21 A kérdező kommentje:
De akkor kihagyod te is, nem?
2023. aug. 25. 23:10
 19/21 hosszúhajú ***** válasza:
nem hagyom. én sose futottam még reggel. csak este. ha jön a hideg akkor hagyom abba, mert beköltözöm a meleg lakásba
2023. aug. 25. 23:14
 20/21 A kérdező kommentje:

Hogy-hogy nem futsz hidegben, és ha már hidegben nem futsz, miért futsz melegben?

Nem tudom, én egész múlt télen nem tudtam eléggé lazán öltözni, hogy ne legyen melegem futás közben.

2023. aug. 25. 23:32
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!