Hobbifutók! Hogyan oldjátok meg a futást ebben a hőségben?
Én eddig azt csináltam, hogy csurom vizes hajjal, ruhával indultam, olyan helyre mentem, ahol van csap és ott is levizeztem magam. Természetesen erős napnál sapka is.
De most nem merek már elindulni, pedig a hétvégi hosszút nem kellene kihagyni.
Nekem a 8 is hajnal hétvégén, görgetem az alváshiányt, ráadásul stresszes vagyok, így most pláne. (Lásd most sem alszom.)
DE ha éjjel is kelnék és 6-kor már futnék (jó macskás lábakkal, így is sérülésből rehabilitálódom), akkor is felkel a nap és baromi forrón süt.
Este 10-kor jóval hüvösebb van, mint délelött 10-kor. De ha neked a délelött a jobb,akkor indul el reggen 5-kor!
A szervezetnek meg mindegy, mikor futsz, olyan nincs, hogy csak délelött/nappal lehet.
Hát késő este 10-kor már talán (báár Budapest belsejében...)
A hajnal 6-tal az a baj, hogy kialvatlanság (fontosabb a sportnál!), be nem melegedett izmok, sérülésveszély eleve a sérülés határán és meleg.
Késő este meg már van bennem pia, meleg plusz megint alváshiány.
Igen, szívesen mennék de 10-kor is, 11-kor, délben is...
#utálomanyarat
"Késő este meg már van bennem pia"
Ja, ha alkoholista vagy....
Azigen b+, 3 hétvégente rokonnál 1 vagy 2 sör a gyakorin már alkoholizmus..
Nem tudom, hogy hajnal 5-kor keléshez hánykor kell feküdni, hogy a 9 óra alvás plusz a hétköznapok alváshiányának kipihenése meglegyen.
Plusz ha a szervezeted azt mondja, hogy ő 8-ig aludna, akkor hajnal 6-kor akármennyi alvás után is baromi álmos maradsz.
(Arról nem is beszélve, hogy este 10-11 körül fekvő vagyok, de délután 7-8 körül én se tudnék aludni).
Plusz nyilván bemelegít az ember, de akkor is macskás marad hajnalban.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!