Ínyhüvelygyulladást vagy teniszkönyököt lehet masszírozás nélkül helyrehozni, pl krémmel és jéggel?
Figyelt kérdés
Egy jó ideje a jobb kisujjam fáj, valószínűleg a telefontól mert akkor érzem be van gyulladva, és a karom felső részén túlerőltettem egy izmot ami még most is fáj kicsit, egy ismerősöm kitapogatott pár csomót a kezemen, és letapadt izmokat is.
Magamnak ki tudom masszírozni ezeket a dolgokat? A fájdalom miatt kérdezem
2023. aug. 1. 14:10
1/5 anonim válasza:
NEM maszírozásra van szükség, hanem teljes mértékü pihentetésre, azaz hetekig semmi telefon vagy egyéb, ami ezeket a testrészeket erölteti.
2/5 A kérdező kommentje:
és ki dolgozik helyettem?
2023. aug. 1. 14:33
4/5 anonim válasza:
2-es: az nem a te dolgod, ha nem pihenteted rendesen, akkor TE GARANTÁLTAN nem fogsz sokáig dolgozni, mert teljesen lerokkansz.
5/5 anonim válasza:
Az ínhüvelygyulladást csak a teljes pihentetés hozza helyre. Elmehetsz dokihoz, beutalhat fizikoterápiára, meg kenheted fájdalomcsillapító és gyulladáscsökkentő krémekkel, de az igazi megoldást a pihentetés jelenti.
Addig sajnos táppénz ha másképp nem megoldható. És próbáld meg nem húzni az időt, mert minél durvább, annál hosszabb a gyógyulási idő és akár gipszbe is tehetik az adott testrészt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!