Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Szülés utáni has eltüntetésére...

Szülés utáni has eltüntetésére milyen sport vált be?

Figyelt kérdés

Nem nyílt szét a hasizmom de van egy kis uszogumim ha többet eszek főleg szénhidrátot, akkor úgy nézek ki mintha 5 hónapos terhes lennék. Amúgy 3 éve szültem azóta csak próbálkozásaim voltak.

Reggel még csak kinéz valahogy de utálom napközben fel is puffadok.

Étkezésen megpróbálok változtatni de valami sport is jó lenne.

Nem gond ha otthon végezhető...

2023. júl. 19. 14:43
 1/4 anonim válasza:
100%
Hát nem akarlak elkeseríteni, de ha evés után terhesnek nézel ki, az bizony gyanúsan szétnyílt hasizmos téma. Nálam is ez van, kb 1 ujjnyira van csak szétnyílva, de ez is elég, simán kinézek félidős terhesnek, pedig nekem alapból nincs pocakom, vékony lennék, ha ez nem lenne. Erre gyógytorna, célzott torna ami jó. Illetve én pilatesszel próbálkozom - szintén itthonról, youtube-videók alapján, nálam a második gyerek még csak 8 hónapos, szepás, perpill nem tudok mellőle elmenni sehova amúgy sem.
2023. júl. 19. 15:00
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Hát pedig szétnyílt hasizomnak hangzik és a gyógytorna jó erre. Elég gyakori. Egyébként meg a gyógytorna jó feneket is csinál, oldalsó úszógumikra is jó :) én is jártam vagy fél évig. Érdemes vele foglalkozni az esztétikán túl is, mert derékfájást, hasi sérvet, gerincsérvet is generálhat, ha ráemelgetsz vagy olyasmit sportolsz, amit nem kellene.
2023. júl. 19. 15:29
 3/4 anonim válasza:
100%

Neken is reggel lapos. Delutanra pedig mint egy félidős terhes.

2 ujjnyira szétnyílt a hasizmom.

Gyogytorna.

2023. júl. 19. 15:32
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm akkor megnézetem mással is a hasam.
2023. júl. 19. 19:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!