Nyújtógyakorlatok hátizmokra?
Figyelt kérdés
Nemrég vettem egy orszégúti kerékpárt, de a cskulyásizmom felső része eléggé be tud állni tőle, jó lenne rendesen lenyújtani. Nézegettem gyakorlatokat a neten, de valahogy nem hozzák azt a felüdülést, mmint mikor a combomat nyújtom le. Nem találtam meg az igazi gyakorlatokat még. :) Meg azt már megtanultam az emberi testről, hogy minden-mindennel összefügg, lehet hogy ahhoz hogy ne fájjon a csuklyásizomom, a karomat kell lenyújtani, fene se tudja, nem értek hozzá sajnos... Ha tudnátok küldeni videókat vagy ábrákat, vagy bármi más tippet, hogy nektek mi jött be, az klassz lenne. :)2023. júl. 13. 10:35
1/1 anonim válasza:
Leulsz egy padra. Keresztbe teszed a labad ugy, hogy az egyiket felemeled, a masikra teszed, de nem terdnel hanem hogy kb a vádli legyen a térdnél. Ha a jobb van feltéve, bal kezed leengeded a jobb terdedtol jobbra es konyokkel vagy felso karral, amennyire hajlekony vsgy, tamasztod a combod es kozben jobbra nezel
B opcio ha állva jobbra borítod a nyakad, jobb kezzel huzod le a fejed, bal a test mellett es lefele nyujtozkodsz vele. Ugyanezt lehet ugy is ha nem teljesen jobbra dontod hanem jobbra elore. Ez kifejezetten a csuklyas izmot es nyakinreszt nyujtja.
Hs a nyujtasok nem valnak be akkod ki kell masszirozni labdavsl hemgerrel vsgx masszorrel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!