Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Férfiak,ti le szoktatok néha...

Férfiak,ti le szoktatok néha szólítani lányokat ott ahol edzetek?

Figyelt kérdés
Volt már rá példa,hogy edzőteremben vagy szabadtéri helyszínen (pl. futópálya,sportpálya) megtetszett valaki és megismerkedtetek?
2023. júl. 9. 19:55
 1/6 anonim ***** válasza:
52%
Szoktam ha van kedvem ,hangulatom hozzá
2023. júl. 9. 21:02
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Ez csak a filmekben van, de ott sincs soha jó vége.
2023. júl. 9. 21:02
 3/6 A kérdező kommentje:
Én lány vagyok és csak eszembe jutott,hogy se nem láttam ilyet,hogy valaki odament volna valakihez,se engem nem szolitottak le még sport közben. Pedig tök kézenfekvő lenne hogy ilyen helyeken megy az ismerkedés.
2023. júl. 9. 21:16
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Én sosem szólítok le senkit (nehogy tolakodónak vagy öntelt izomagynak gondoljon), legfeljebb, ha látom, hogy segítségre van szüksége (pl. egy gép használatakor, vagy teljesen kezdőnek tűnik), akkor megkérdezem, hogy segíthetek-e. Ha nem, akkor nem, ennyi.

Viszont mindig szivesen beszélgetek, ha valaki (lány) megszólít.

2023. júl. 9. 21:30
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
soha, edzeni járok és nem vagyok olyan bátor hogy leszólítsam
2023. júl. 10. 00:07
 6/6 anonim ***** válasza:

"Pedig tök kézenfekvő lenne hogy ilyen helyeken megy az ismerkedés."

Nem, nem az. :D Én általában edzeni járok le a terembe, nem pedig ismerkedni, és úgy vagyok vele, hogy pontosan a másik fél is így gondolja.

Ezernyi más opció van ismerkedni, szerintem a konditerem nem a legjobb módja ennek.

Engem speciel zavarna, ha odajönne hozzám egy lány edzés közben. Ez a másfél óra az enyém, magammal akarok foglalkozni, ha pedig odajönne hozzám valaki, az 10000%, hogy kizökkentene. Az már más kérdés, ha edzés után, amikor végeztem jönne oda valaki, azzal semmi probléma nincs.

1-1 szett között 5 percet pihenek, mert bukásig edzek, szóval még csak energiám sem lenne odamenni valakihez beszélgetni..

2023. júl. 10. 12:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!