Mások is 7:30-as tempóban kocogják a könnyűt edzésen, ha meleg van, akkor is, ha már 1-2 éve futnak? Egyébként mennyi gyorsulást lehet várni?
Elvileg futhatok, 9 napot nem futottam márciusban.
Azóta érzékeny, speciális erősítések kellenek, szakember által javasolt futócipő és ésszel futni.
Most tervezem végre emelni a heti adagot.
Movility is elindult, hengerezés van.
Megkérdezhetem mi volt a gond?
Meg mondta a doki, hogy x ideig még fájni fog és óvatosan vagy elvileg már egyáltalán nem kéne fájnia?
Nem voltam orvosnál, ilyennel nem is gondolnám, hogy kellene. ;)
Akkoriban gyógytornászhoz jártam (nem vált be), ő próbált tippelgetni, meg az akkori edzőm, de a mondás az volt, hogy amikor már nem fáj, megpróbálhatom a futást.
Nem is fáj, de nem tünetmentes.
Izomhúzódás volt a bal vádlimban.
Már fél éve (tehát a húzódás előtt is) van egy feszültség a bal vádlimban, a nemtudommianeve, hogy hol, de akivel most dolgozom, mondta.
Állítólag befele dől vagy mi a bal térdem és állítólag a farizom gyengesége miatt. X láb állítólag.
Az a vicc, hogy a spuriban magát a belefele dőlést bő egy éve is látták már.
Az izomhúzódás előtt fél év Achilles-érzékenység, enyhe fájdalom volt.
Hihetetlen, hogy hobbisportolóknál mi minden tud lenni ilyen-olyan izmok gyengesége/kötöttség/nem-használata miatt.
Én már nem is tudom, tervezzek-e a futással, nem tökéletesek az izmaim, bő egy éve nem fejlődött a tempóm (ez mind edzéseken, mind versenyeken látszik), viszont lejjebb került a komfortos pulzustartomány, amikor kezdtem, még edző, tudás nélkül, 150 körül volt, míg most 140 körül.
Nem egyszerű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!