Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mások is 7:30-as tempóban...

Mások is 7:30-as tempóban kocogják a könnyűt edzésen, ha meleg van, akkor is, ha már 1-2 éve futnak? Egyébként mennyi gyorsulást lehet várni?

Figyelt kérdés
2023. júl. 5. 23:21
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Elvileg futhatok, 9 napot nem futottam márciusban.

Azóta érzékeny, speciális erősítések kellenek, szakember által javasolt futócipő és ésszel futni.

Most tervezem végre emelni a heti adagot.

Movility is elindult, hengerezés van.

2023. júl. 12. 10:58
 12/14 A kérdező kommentje:
De például gyorsító edzést pont nem merek, attól érzékeny, illetve volt március óta kétszer pár nap kihagyás még, mindkettő gyorsító edzés után.
2023. júl. 12. 10:59
 13/14 anonim ***** válasza:

Megkérdezhetem mi volt a gond?

Meg mondta a doki, hogy x ideig még fájni fog és óvatosan vagy elvileg már egyáltalán nem kéne fájnia?

2023. júl. 12. 13:50
 14/14 A kérdező kommentje:

Nem voltam orvosnál, ilyennel nem is gondolnám, hogy kellene. ;)

Akkoriban gyógytornászhoz jártam (nem vált be), ő próbált tippelgetni, meg az akkori edzőm, de a mondás az volt, hogy amikor már nem fáj, megpróbálhatom a futást.

Nem is fáj, de nem tünetmentes.

Izomhúzódás volt a bal vádlimban.

Már fél éve (tehát a húzódás előtt is) van egy feszültség a bal vádlimban, a nemtudommianeve, hogy hol, de akivel most dolgozom, mondta.

Állítólag befele dől vagy mi a bal térdem és állítólag a farizom gyengesége miatt. X láb állítólag.

Az a vicc, hogy a spuriban magát a belefele dőlést bő egy éve is látták már.

Az izomhúzódás előtt fél év Achilles-érzékenység, enyhe fájdalom volt.

Hihetetlen, hogy hobbisportolóknál mi minden tud lenni ilyen-olyan izmok gyengesége/kötöttség/nem-használata miatt.

Én már nem is tudom, tervezzek-e a futással, nem tökéletesek az izmaim, bő egy éve nem fejlődött a tempóm (ez mind edzéseken, mind versenyeken látszik), viszont lejjebb került a komfortos pulzustartomány, amikor kezdtem, még edző, tudás nélkül, 150 körül volt, míg most 140 körül.

Nem egyszerű.

2023. júl. 12. 14:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!