Normális ez a pulzusváltozás?
Figyelt kérdés
Kb. hetente háromszor négyszer spinningelek, amióta bejött a melegebb idő, elég rendesen izzadok és a pulzusom 15-20-al több lett, ma pl a max pulzus 158 volt, ez kicsit ijesztő. Vagy nem is tudom, ez még normális dolog? Más szokatlan dolgot nem tapasztalok. 40+/ N2022. jún. 15. 08:42
1/3 anonim válasza:
Edzés közben normális, de ha efole menne, csokkentsd az intenzitast
2/3 anonim válasza:
Szerintem simán.
Én pulzusalapú futást csinálok, és kétszer, melegben szinte futó mozdulatokkal gyalogoltam csak az előírt pulzustartományban, annyira hamar fel akart nenni a pulzusom. Ma kellemes hűvös volt, ma már tudtam normálisan kocogni.
Nekem a nyugalmi pulzusom is magasabb most a meleg miatt és a vérnyomásom alacsonyabb.
Szerintem normális ez a változás.
Ha nem esik jól valami, akkor viszont ne erőltesd!
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, a nyugalmi pulzusom 60-70 között van, a 158 a max pulzusom volt,ami pár perc volt, utánna vissza is állt, az átlag 144 volt az edzés alatt. Elég meleg van, izzadok is rendesen, nem fáradok el, simán lemegy a 45 perc. Remélem nincs gond, kicsit visszábbveszek a tempóból.
2022. jún. 15. 13:21
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!