Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Tömegelés alatt szoktatok...

Tömegelés alatt szoktatok szénhidrátott fogyasztani utolsó étkezésnél?

Figyelt kérdés
Én nem lakok jól szimplán túróval általában szóval igénylem, különben csak forgok az ágyban éhesen. Max diéta alatt figyelek erre.
2023. jún. 29. 02:33
 1/7 A kérdező kommentje:
Illetve tömegelés alatt nem is méricskélek és számolgatok.
2023. jún. 29. 02:33
 2/7 anonim válasza:
32%
hogy a bánatban lehet így élni...
2023. jún. 29. 02:50
 3/7 anonim ***** válasza:
42%
Pizza, hambi alapnak kell legyen.
2023. jún. 29. 06:38
 4/7 anonim ***** válasza:
Szoktam, nem izgulom túl. De a mennyiségekre figyelek.
2023. jún. 29. 07:35
 5/7 anonim ***** válasza:
Miért ne fogyasztanánk szénhidrátot? Tömegelésnél ugyanúgy a kalóriák számítanak, nem egyes makrotápanyagok. Ha nem számolgatsz, akkor honnan tudod, hogy kalóriatöbbletben vagy? Mennyit tudsz egyáltalán a kalóriaszámolásról?
2023. jún. 29. 08:15
 6/7 anonim ***** válasza:

Szoktam-e? Csak úgy tudok normalisan elaludni. :D

150g zab az utolsó étkezésem, összesen mindennel együtt kb 120g szénhidrát. Így csinálom egy jó ideje, és teljesen jól vagyok, még élek.

2023. jún. 29. 10:07
 7/7 anonim ***** válasza:
Tömegelés alatt pedig ha nem számolsz kalóriát, akkor vagy el leszel hízva, vagy már 20 éve edzel és annyira tapasztalt vagy, hogy nincs szükséged mindent mérni, de gyanítom, hogy nem az utóbbiról van szó.
2023. jún. 29. 10:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!