Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Milyen most az alakom? Három...

Milyen most az alakom? Három hónapja kezdtem el terembe járni. (22/n)

Figyelt kérdés

Mondanátok véleményt? 😊 Sajnos "előtte" fotót nem csináltam de nem is ez a lényeg, hanem hogy még mennyit vagy mit kéne formáljak.

[link]

[link]

2023. jún. 13. 20:17
 1/10 anonim ***** válasza:
73%
Amilyen 3 hónap alatt lenni tud. Egyelőre nyilván semmilyen, de jól nézel ki amúgy is, jó az alapanyag, ne aggódj. Kalóriaszámoláson alapuló étrend, progresszív súlyzós edzés, és ahogy telnek a hónapok, úgy leszel egyre jobb és jobb.
2023. jún. 13. 20:28
 2/10 anonim ***** válasza:
75%
Nekem tetszik, de hasadat eltakartad, igy nemtudom mennyire vagy pocakos xd
2023. jún. 14. 03:24
 3/10 anonim ***** válasza:
48%
Szerintem alakulófélben vagy. Idén nyáron még nem lesz bombaalakod, mert ahhoz több idő kell, de jövő nyárra meglehet, ha kitartó vagy. Fogynod nem kell már, legfeljebb pár centit lefaragni. Aerob mozgás menjen sok, hogy javuljon az állóképességed és égjen a zsír. Erősítened kellene tovább, amitől formásabb, tónusosabb leszel. A hasizmokra mondják, hogy azt nem lehet túlterhelni, mehet akár minden nap. Kitartás, hajrá!
2023. jún. 14. 04:52
 4/10 anonim ***** válasza:
93%
Oldalról tök jó, de szemből azért fura, most nem tudom, hogy csak a nadrág teszi-e, de szerintem akkor csinálj olyan képet ahol rendesen látszik a hasad, tehát nem a nadrág formázza úgymond, mert így félig-meddig arról mondunk véleményt, és nem az alakod látszik.
2023. jún. 14. 05:41
 5/10 anonim ***** válasza:
75%
Pocak az van még rendesen, főleg szemből látszik, de ha teszel bele energiát és időt, akkor változni fog pozitív irányba.
2023. jún. 14. 07:06
 6/10 anonim válasza:
71%

Én is nemrég kezdtem el ugyanezekkel a paraméterekkel edzeni, szerintem szép vagy. :)

Nem vagyok szakértő, de látszik, hogy jó genetikád van.

2023. jún. 14. 11:29
 7/10 anonim ***** válasza:
84%
Miért tetováltattál pisztolyt a karodra? :-D
2023. jún. 15. 10:13
 8/10 anonim ***** válasza:
79%
Szép formás vagy! 36F Bp
2023. jún. 15. 14:08
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Sztem a nadrág színe és a fény miatt csalóka a has rész. Amúgy előtte kép is mehetett volna, hogy legyen mihez viszonyítani (vagy esetleg cél megjelölés?)
2023. jún. 21. 00:32
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
😎❤🦾❤
2023. júl. 6. 08:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!