Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Otthoni körülmények között...

Otthoni körülmények között milyen gyakorlatokkal lehet fejleszteni a teljes test izomzatát (súlyzók nélkül)?

Figyelt kérdés
2008. dec. 30. 11:31
 1/6 anonim ***** válasza:
0%

Sokfajta van.

Vissza lehet gondolni az altalanos/kozepiskolai gimnasztikara, lehet aerobicozni...

De mi a celod vele, mit szeretnel elerni?

Legkozelebb kicsit fejtsd ki bovebben.

(Tigi)

2008. dec. 30. 14:28
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Itt egy "saját testsúlyos"köredzés programja: Guggolás - Húzódzkodás széles fogással - Fekvőtámasz - Húzódzkodás szűk fogással tenyér arc fele - Fekvőtámasz szűk itt a könyök a test mellett menjen - Hasprés - Homorítás (+ba akár állóvádli gyakorlatok 1 lábon). 3-4 kör.

Aki akar az beletud kötni, de kezdésnek sztem jó. Ha nem megy még a köredzés akkor bontsd szét a gyakorlatokat aztán ha már megy intenzitás növelésnek lehet először szuperszettben, majd triszetben, ezután óriás sorozatban és végül köredzésben végezni a gyakorlatokat. Persze ez csak egy minimális szinten fog izomnövekedést okozni inkább erőállóképességi-állóképességi edzés ez.

2008. dec. 30. 15:47
 3/6 anonim ***** válasza:
19%

Ez teljesen jonak hangzik!

pirospont! :)

(Tigi)

2008. dec. 31. 00:56
 4/6 anonim ***** válasza:
50%
Tigi, sokszor olvasom a valaszaidat a fogyokuras es a sport reszben is. Aruld mar el, hogy te mivel foglalkozol? Tesi tanar, esetleg edzo vagy? Es melyik orszagban elsz? Csak erdekel, ennyi, koszi.
2008. dec. 31. 01:01
 5/6 anonim ***** válasza:
61%

Magyarorszagon elek.

(Ékezeteket csak megszokásból nem írok)

Nem vagyok se tesitanar, se edzo.

Sokat sportolok, sokat olvasok, utananezek a dolgoknak ennyi az egesz. Ami nekem bevalt csak azt ajanlom masoknak, sztem ez igy korrekt. Rossz nezni a mai vilagban, hogy gyakorlatilag rasoznak mindent mindenkire, ha jo ha nem es mindent a marketing iranyit. Itt gondolok a csodadietakra, amik ahelyett hogy fogyasztananak csak az egeszseg rovasara mennek ra, a csodatabikra es csodakutyukre amik csak a penztarcat karcsusitjak... Probalom az embereket visszarantani a foldre, mert nagyon sok embert mar teljesen a reklamok uralnak es meg sem fordul a fejukben, hogy kis gondolkodassal maskepp, egeszsegesebben es sokkal hatasosabban is lehetne es nem kellene bedolni a szines-szagos rozsaszin reklamoknak...

(Tigi)

2008. dec. 31. 13:54
 6/6 anonim ***** válasza:
73%
Ertem, koszi, es hogyan tudsz otthonrol ekezetek nelkul irni? Azt hittem, csak kulfoldrol lehet ekezetek nelkul irni.
2008. dec. 31. 15:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!