Otthoni körülmények között milyen gyakorlatokkal lehet fejleszteni a teljes test izomzatát (súlyzók nélkül)?
Sokfajta van.
Vissza lehet gondolni az altalanos/kozepiskolai gimnasztikara, lehet aerobicozni...
De mi a celod vele, mit szeretnel elerni?
Legkozelebb kicsit fejtsd ki bovebben.
(Tigi)
Itt egy "saját testsúlyos"köredzés programja: Guggolás - Húzódzkodás széles fogással - Fekvőtámasz - Húzódzkodás szűk fogással tenyér arc fele - Fekvőtámasz szűk itt a könyök a test mellett menjen - Hasprés - Homorítás (+ba akár állóvádli gyakorlatok 1 lábon). 3-4 kör.
Aki akar az beletud kötni, de kezdésnek sztem jó. Ha nem megy még a köredzés akkor bontsd szét a gyakorlatokat aztán ha már megy intenzitás növelésnek lehet először szuperszettben, majd triszetben, ezután óriás sorozatban és végül köredzésben végezni a gyakorlatokat. Persze ez csak egy minimális szinten fog izomnövekedést okozni inkább erőállóképességi-állóképességi edzés ez.
Ez teljesen jonak hangzik!
pirospont! :)
(Tigi)
Magyarorszagon elek.
(Ékezeteket csak megszokásból nem írok)
Nem vagyok se tesitanar, se edzo.
Sokat sportolok, sokat olvasok, utananezek a dolgoknak ennyi az egesz. Ami nekem bevalt csak azt ajanlom masoknak, sztem ez igy korrekt. Rossz nezni a mai vilagban, hogy gyakorlatilag rasoznak mindent mindenkire, ha jo ha nem es mindent a marketing iranyit. Itt gondolok a csodadietakra, amik ahelyett hogy fogyasztananak csak az egeszseg rovasara mennek ra, a csodatabikra es csodakutyukre amik csak a penztarcat karcsusitjak... Probalom az embereket visszarantani a foldre, mert nagyon sok embert mar teljesen a reklamok uralnak es meg sem fordul a fejukben, hogy kis gondolkodassal maskepp, egeszsegesebben es sokkal hatasosabban is lehetne es nem kellene bedolni a szines-szagos rozsaszin reklamoknak...
(Tigi)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!