15 fokban komfortos pólóban és rövidnadrágban futni? Ti nem fáznátok?
Figyelt kérdés
2023. máj. 15. 19:53
1/8 anonim válasza:
Egy cikkben azt olvastam, futáshoz mindig úgy kell öltözni, mintha 10 fokkal több lenne. Nekem bejött. Tehát 25 fokban hogy öltöznél? Szerintem jó lehet a rövidnadrág-póló.
2/8 anonim válasza:
Én akkor se fázok 15 fokban ha nem futok.. Ha futok akkor meg pláne
3/8 anonim válasza:
Teljesen egyéni. Én pl. nem fázok, nem is betegszem meg tőle. De vannak, akik fáznak (vagy bár bemelegszenek, és nem érzik hidegnek, mégis megfáznak).
4/8 anonim válasza:
Szerintem 12-13 fokban kényelmesebb a póló +, rövidnadrág futáskor, decmégsem futhatok 15 fokban meztelenül.
5/8 MGéza válasza:
Az az időtől is nagyban függ. Most is 15 fok körüli a hőmérséklet de esik, szélben, felhős időben sem annyi, nem mindegy hogy tűző napon futsz vagy árnyékos parkban.
6/8 anonim válasza:
5:
Esőben 15 fokban szintén a laza öltözet a nyerő, mert ugyan ad valamekkora hűtést az eső, de magas a páratartalom, vastagabb ruhában kellemetlen lenne. Nyilván ha aljnövényzetes a terep, akkor nem rövidnadrág, hanem egy vékony, nem nedvszívó hosszúnadrág, de felül ilyenkoe is rövidujjú az ideális.
Nagy szélben már olyan 12-13 fok alatt felvennék egy hosszuujú felsőt.
7/8 anonim válasza:
15 fokban komfortos. Mondjuk én mindig rövidnadrágban futok, bármilyen hideg is van, a hosszúujjú felső pedig csak fagypont alatt ugrik be. Nem vagyok fázós.
8/8 anonim válasza:
Én egy cipőt azért felhúznék még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!