Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Hogy tehető egy országúti...

Hogy tehető egy országúti komfortosabbá?

Figyelt kérdés
62es méretet javasol mindenki, és a számolóprogramok is, de szerintem az túl hosszú, a gerincen tartom magam, a mostani Mtbmen közel van a kormány(még a legnagyobb méret is kicsi nekem) sokkal jobban érzem magam a csuklómon támaszkodva. Tehát az jobb lenne egy outinál ha kisebb méretet választok? Félek hogy pár km után megfájdulna a hátam.
2014. máj. 3. 21:39
 1/3 anonim ***** válasza:

a 62es méret a csőváz magassága,ami a lábad között van.

a felső csőváz hossza,amire te gondolsz nem feltétlen szabvány,azt méresd le az eladóval,hogy mekkora,meg a stucni méretével is tudsz variálni,hogy megtaláld a számodra komfortos pózt.

de nem ritka az olyan bringa,hogy mondjuk 58as a mérete,magassága és a felső csöve 50-54cm.

2014. máj. 3. 23:13
 2/3 anonim ***** válasza:
azért én kíváncsi lennék a belsõ lábhosszadra 62 es vázhoz brutál hosszú lábadnak kell lennie.
2014. máj. 5. 08:09
 3/3 A kérdező kommentje:
97 a belső.
2014. máj. 5. 11:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!