Btwin tribian 3 országúti bicikli 120ezerért drága? Mi a vélemény róla?
Jó bringa.Nekem is ilyen van,habár még nincs sok kilóméter benne de eddig hibátlanul elvitt mindenhova.Mégcsak defektem sem volt (kb. 400 km. van benne eddig).
Igaz ami igaz a csupán 75-77 kg közt mozgó súlyom ellenére, már van egy kis nyilcas az elsőben de semmi olyan amit a fék egy kicsit arrébállításával ne lehetne figyelmen kívül hagyni.Habár ezt inkább a magyar utak minőségére írnám(ha 60-al lefelé belehajtassz egy nem kis kátyúba -mint én- akkor talán csak a legdrágább kerekekbe nem kerül 8-as).A lánc néha leesik, de csak ha nem hinoman váltasz.És hacsak nem sűrgős általában ősz végén, de lehet, hogy máskor is szokott lenni akció(100.000 FTért viheted)a dunakeszi decathlonban vagy máshol is.Többet olvashatsz itt:
A lánc azért esik le, mert nincs jól beállítva a váltó (első? vagy hátsó?) vég állása. Egy rohadt egyszerű művelet, de bármelyik kerékpár boltban megcsinálják neked.
Kérdező:
Jó bicó nekem is ilyen van, még februárban vettem, azóta 900km van benne. Problémám nincs vele, belépő szintnek tökéletes.
A triban 3A és 3 között az a különbség, hogy a 3 régebbi, de sokkal jobb mint a 3A, de sajnos már újonnan nem kapható. Olcsóbb is volt, microshift helyett shimano váltóval, és karbon villája volt. A 3a -nak microshift váltó, alu villa és drágább is.
és a 3 mért jobb mint a 3a?
bocsánat hogy ennyit kérdezek de kiváncsi vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!