Futó fiúk/férfiak! Ti borotváljátok a lábatokat?
Figyelt kérdés
Sport okokból: Hatékonyabb izzadás, feszülős futónadrág kényelmesebb viselete, stb.2023. ápr. 28. 08:18
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
21 szavazat
1/9 anonim válasza:
nekem összeér és kidörzsöli ezért nem kell
2/9 anonim válasza:
A hosszúra megnövő szőrszálak zavarnak érzésre és esztétikailag is. A teljesen csupasz lábú viszont nem akarok lenni. Nekem egy saját megoldásom van erre. Gyertyával le szoktam égetni, ha túl hosszúra nő. Így néhány mm-es szőrszálak maradnak meg, ami még nem csupasz, de nem is feltűnő. A szőr ennek hatására egy idő után nem is nő annyira és ritkán kell csinálni.
3/9 anonim válasza:
Gyertya helyett próbáld meg a szakáll vagy hajnyíró gépet.
4/9 anonim válasza:
Én szőrösen is elég hatékonyan izzadok, feleségem el is válna, ha leborotválnám a lábaimat :D
7/9 anonim válasza:
Jesszusom! Hogy nézne ki egy férfi csupasz lábbal meg csupasz mellkassal! Borzasztó. Legfeljebb a homokosok talán.
8/9 anonim válasza:
Nem borotválom és soha nem is fogom
9/9 anonim válasza:
Én borotválom,viszont nekem extrém módon szőrös. Kerékpározok,de nem amiatt,egyébként is borotválnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!