Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Milyen airsoft fegyvert...

Milyen airsoft fegyvert ajánlanátok?

Figyelt kérdés
Szeretnék venni egy airsoft fegyvert, de nem tudom mit lenne érdemes. Kb. 60 ezer lenne rá a keret. Szeretném elkezdeni az airsoftozást.

2023. ápr. 26. 22:16
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Csak kíváncsiságból kérdem, de pottman, ha az ember tudja, hogy miről beszél, akkor most mit kekezkedsz vele? Köszönd meg az infót és cső. Miért nehéz beismerni, hogy tévedtél és ő jobban ért hozzá, mint te?

Ugyanez volt velem másik témában. :D Abban a témában én voltam a jártas, elmagyaráztam, tényekkel alátámasztottam a mondanivalóm, erre az is bedurcizott, mint itt most te. Miért? Nem szégyen. Tévedni. Emberek vagyunk. Szóval nem értem. Bármiféle rosszindulat nélkül kérdezem, hogy miért kell ezt most? Miért nem lehet megköszönni és kész?

2023. ápr. 28. 20:51
 12/15 anonim ***** válasza:
56%

Kedves 10, 8 vagyok.

#5-ben segítettem neki, ott le lettem írva, hogy nem értek hozzá.

A következő válaszban reagáltam rá és hitelesítettem magamat.

Kettőnk közül inkább te kötekedsz:)

2023. ápr. 28. 22:48
 13/15 anonim válasza:
de egy tényezőt felejtesz el hogy kezdő ergó ne vegyen norvitch-ot mert ha nem jön be neki az airsoft könnyes szemmel nézheti hogy kiadott érte 100k-t
2023. jún. 3. 14:28
 14/15 anonim ***** válasza:
13 a cyma meg elveszi a kedvét, annyira hulladék
2023. jún. 3. 15:30
 15/15 anonim válasza:
erős túlzás inkább akkor béreljen
2023. jún. 3. 15:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!