Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Szeretnék airsoft fegyvert...

Attila205 kérdése:

Szeretnék airsoft fegyvert venni, mit javasoltok?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Nemrég voltam airsoftozni néhány barátommal és úgy megtetszett hogy szeretnék sűrűbben eljárni velük, viszont sokkal jobb lenne egy saját fegyverrel. Ez lenne az első airsoftom, és semmi tapasztalatom nincs. Lehetőleg olyat szeretnék ami nem túl drága. Előre is köszönöm a segítséget :DD

2022. jún. 10. 05:37
 1/5 anonim ***** válasza:
62%
Miért nem tőlük kérdezed, vagy ott, ahol voltatok. Ott minden szakmai kérdésre választ adnak.
2022. jún. 10. 06:20
 2/5 anonim válasza:

"Lehetőleg olyat szeretnék ami nem túl drága."

Első hiba.

50 alatt ne vegyél semmit! 50-től indulva egy AK vagy M4 félét, és még vásárlás előtt nézesd át a szerelővel, a boltban!

2022. jún. 10. 10:16
 3/5 A kérdező kommentje:
A nem túl drága alatt arra gondoltam hogy ne legyen több száz ezer, olyan 70-80 még belefér. A kérdés lényege igazából az lett volna hogy melyik gyártót és milyen típusú fegyvert ajánlanak a tapasztalt airsoft játékosok, csak rosszul fogalmaztam meg.
2022. jún. 11. 09:33
 4/5 anonim ***** válasza:

Szia! DE M904 nagyon jó kezdő és haladó puska. Könnyű, de strapabíró, van benne fet, gyors, programozható stb. Vidd el átnézetni egy szerelőhöz, kérj bele egy 60-as mapi gumit, vegyél hozzá egy 11.1 lipo akkut és egy IMAX B6 töltőt -igen, van olcsóbb is, de csak a gondod lesz vele, higgy nekem-, egy csomag bls/specna/G&G 0.28 bb-t, meg egy konzerv red dotot (gyakori kezdő hiba, hogy holo-t, vagy hasonló szart vesznek hozzá, amiben semmi nem látszik). Ha ezek után is marad pénzed, akkor ruházz be egy rádióra, védőfelszerelésre stb.

Ha másra van szükséged, írj nyugodtan :)

2022. jún. 11. 16:11
 5/5 anonim válasza:

3.-ra.

MARUI

CYMA

2022. jún. 11. 16:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!