Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Milyen önvédelmi fegyvert...

Milyen önvédelmi fegyvert javasoltok?

Figyelt kérdés
Otthon, engedély nélkül tartható fegyverre gondolok, ami használatra készen tartható
2020. ápr. 13. 22:24
 1/7 anonim ***** válasza:
50%
pitbull terrier
2020. ápr. 13. 22:34
 2/7 anonim ***** válasza:
Balta
2020. ápr. 13. 22:34
 3/7 anonim ***** válasza:
Paprika szpré.
2020. ápr. 13. 23:09
 4/7 anonim ***** válasza:
0%
Semmit, nem kell önvédelem ha elfogadó vagy és tuszteled a másik embertársad.
2020. ápr. 13. 23:22
 5/7 anonim ***** válasza:

Kertes ház esetén kamera + gumilövedékes fegyver, ezen kívül mozgásérzékelő lámpa és kutya.

Aki nagytestű kutya mellett észrevétlenül bejön, arra rávilágít a mozgásérzékelő lámpa. Te a kamerán keresztül láthatod és másodpercek alatt bele tudod rakni a gumilövedéket a fegyverbe, hiszen azt tárolhatod egy helyen.

Ezen felül az ajtó(k)hoz tudsz kis riasztó éket* tenni, ami azonnal visít ha kinyitják az ajtót. Ha az előzőekre nem keltél fel, erre már biztos és a gumilövedékest töltve várhatod.

Bár kíváncsi lennék arra betörőre, aki kutya mellett elsétálva, világító lámpa mellett kamerába nézve próbál bemenni hozzád.

És ennek az egésznek az ára kb 100 ezer forint. Egy gumilövedékes pisztoly lövedékkel együtt 50-55 ezer forint (pl Keserű Pitbull, de személy szerint nem vettem fegyvert, csak olvastam róla), egy olcsóbb, de használható kamera 30 ezer (én 4 kamerából álló szettet rendeltem Kínából, 40 ezer forint volt és éjjellátó mód is van benne. Állítható, hogy mozgásra kapcsoljon be vagy állandóan működjön és elég jó képe van), néhány mozgásérzékelővel ellátott reflektor 5-10 ezer forint (én darabját 3000-ért vettem, 3 db-ot), az ajtó ék szintén kb 2000 forint darabja (ilyenem sincs). Összesen kb 100 ezer forint + a kutya ha igényled.

Lakás (pl panel) esetén elég az ajtóék meg a gumilövedékes, nem szükséges több. Az ajtóék még a szomszédot is felkelti.

* [link]

2020. ápr. 13. 23:41
 6/7 anonim ***** válasza:

"Semmit, nem kell önvédelem ha elfogadó vagy és tuszteled a másik embertársad."

Hagyd már a hülyeségeidet, genderke!

2020. ápr. 14. 10:50
 7/7 anonim ***** válasza:
Gumilövedékes puska, revolver, számszeríj is jó cucc lehet kapni hozzá vadászhegyeket.
2020. ápr. 14. 15:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!