Milyen airsoft fegyvert ajánlanátok?
Ez jó lehet? Ezt néztem ki. De hány grammos BB kell bele, mert nem találom.
Remélem nem rendelted meg.
Nem jó a cyma m4, főleg az 5xx meg a 6xx, egy rakás xar.
Érvelek is ellene szívesen, tehát:
-Ezek a puskák nagyon alacsony minőségű belső alkatrésszel vannak ellátva, amik nem csak hamar mennek tönkre, hanem rontják is a puska effektív lőtávját, tehát kiba pontatlan és nem tudsz vele messzire lőni
-A benne lévő hop nagyon szarul állítható és gagyi
-A test strapabírását konkrétan egy tejfölösdoboz felülmúlja és amúgy is recseg-ropog az egész
Nézz meg inkább egy DE m904-et.
A cymában nincs gyárilag fet/elektronika, míg a DE-ben van, ezért tudod 11.1 akkuval használni, ami nagyobb tűzgyorsaságot eredményez.
Ezen kívül van benne burst és binary mód, illetve egy normális testben kapsz egy élhető belsővel rendelkező puskát
Sajnálom, ha már megrendelted, nagyon mellényúltál vele
Kedves 1, te meg ne válaszolj inkább a témában, ha nem naprakész a tudásod. 10/10 aktív airsofter lebeszélné a kérdezőt a cymáról, ha m4-ről van szó
Kedves 5.
1.
60ezer ft ot írt keretnek, az kb 160€, ezért jól használható puskát lehet venni.
2.
Jó lenne, ha ezentúl te válaszolnál meg minden kérdést elsőként, mert a te mérhetetlen tudásod nélkül itt mindenki el fog veszni XD
Ami meg a szakértelmemet illeti, elég valószínű, hogy több replika fordult meg a kezeim közt, mint neked és többet szedtem szét, javítottam és raktam össze, mint te (közel 100 darabot biztosan), amik közt volt bőven elsőnek megvett ötös meg hatos cyma..
Mindegyikre kellett költeni és úgyis orrba-szájba verték őket mindenben a full stock DE-k, arcturusok, specnák és eladás lett a vége.
Tehát megéri? Nem.
Te most másokon akarsz segíteni, magadat fényezed, vagy csak kötözködni jársz ide?
(A 8. Anonímusznak)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!