Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Milyen airsoft fegyvert...

Milyen airsoft fegyvert ajánlanátok?

Figyelt kérdés
Szeretnék venni egy airsoft fegyvert, de nem tudom mit lenne érdemes. Kb. 60 ezer lenne rá a keret. Szeretném elkezdeni az airsoftozást.

2023. ápr. 26. 22:16
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
70%
Szia. Szerintem M4 vagy Ak variánsban gondolkodj, nem véletlenül használja a legtöbb játékos azokat (viszonylag megbízhatóak, és van hozzájuk alkatrész). Márkából én cyma-t javaslok azok jó ár/érték arányúak(sajat tapasztalat: aps-t semmiképpen ne vegyél). Taiwangun-on meg gunfire-n nézzél körül.
2023. ápr. 27. 04:18
 2/15 A kérdező kommentje:

[link]

Ez jó lehet? Ezt néztem ki. De hány grammos BB kell bele, mert nem találom.

2023. ápr. 27. 15:12
 3/15 anonim ***** válasza:
Igen ez jó lehet. 25, 28 as bb kell hozzá.
2023. ápr. 27. 16:25
 4/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek!!!
2023. ápr. 27. 22:02
 5/15 anonim ***** válasza:

Remélem nem rendelted meg.

Nem jó a cyma m4, főleg az 5xx meg a 6xx, egy rakás xar.

Érvelek is ellene szívesen, tehát:

-Ezek a puskák nagyon alacsony minőségű belső alkatrésszel vannak ellátva, amik nem csak hamar mennek tönkre, hanem rontják is a puska effektív lőtávját, tehát kiba pontatlan és nem tudsz vele messzire lőni

-A benne lévő hop nagyon szarul állítható és gagyi

-A test strapabírását konkrétan egy tejfölösdoboz felülmúlja és amúgy is recseg-ropog az egész

Nézz meg inkább egy DE m904-et.

A cymában nincs gyárilag fet/elektronika, míg a DE-ben van, ezért tudod 11.1 akkuval használni, ami nagyobb tűzgyorsaságot eredményez.

Ezen kívül van benne burst és binary mód, illetve egy normális testben kapsz egy élhető belsővel rendelkező puskát

Sajnálom, ha már megrendelted, nagyon mellényúltál vele

Kedves 1, te meg ne válaszolj inkább a témában, ha nem naprakész a tudásod. 10/10 aktív airsofter lebeszélné a kérdezőt a cymáról, ha m4-ről van szó

2023. ápr. 28. 02:37
 6/15 anonim ***** válasza:

Kedves 5.

1.

60ezer ft ot írt keretnek, az kb 160€, ezért jól használható puskát lehet venni.

2.

Jó lenne, ha ezentúl te válaszolnál meg minden kérdést elsőként, mert a te mérhetetlen tudásod nélkül itt mindenki el fog veszni XD

2023. ápr. 28. 03:26
 7/15 anonim ***** válasza:
6, ha kapsz 150-ért egy lerúgott suzuki swiftet, amiben nincs központi zár, elektromos ablak, klíma, se semmi hasonló felszereltség, ráadásul 600.000 km van benne és ég a check engine- 250-ért meg egy jobb állapotú, ezekkel már felruházott vw polo-t 300-ért, akkor épp ésszel nem veszed meg a suzukit
2023. ápr. 28. 13:04
 8/15 anonim ***** válasza:

Ami meg a szakértelmemet illeti, elég valószínű, hogy több replika fordult meg a kezeim közt, mint neked és többet szedtem szét, javítottam és raktam össze, mint te (közel 100 darabot biztosan), amik közt volt bőven elsőnek megvett ötös meg hatos cyma..

Mindegyikre kellett költeni és úgyis orrba-szájba verték őket mindenben a full stock DE-k, arcturusok, specnák és eladás lett a vége.

Tehát megéri? Nem.

2023. ápr. 28. 13:09
 9/15 anonim ***** válasza:
46%
Én kérek elnézést. Leborulok a szaktudásod és tapasztalatod előtt mester ;⁠)
2023. ápr. 28. 17:58
 10/15 anonim ***** válasza:

Te most másokon akarsz segíteni, magadat fényezed, vagy csak kötözködni jársz ide?

(A 8. Anonímusznak)

2023. ápr. 28. 18:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!