Mennyire reális, hogy 5km-t futottam 30 perc alatt, ráadásul kezdőként?
Ha korábban ennyire nem ment a futás, akkor nem valószínű, hogy most a semmiből sikerült.
Ha emlékszel, hogy merre jártál, akkor a google mapsen jobbklikk, helyi menüben távolságmérés, és szépen végigklikkelgeted az útvonalad, és megnézed, hogy mennyi jön ki.
Ha a telefonod pl. csak a mozgásérzékelést figyeli (és nincs bekapcsolva gps, vagy az app nem fér hozzá a gps-hez engedély hiányában), akkor meg tudja becsülni, hogy hány lépésed volt, de nem tudja, hogy azok milyen hosszúak. Ha te "totyogtál" 4000 lépést, átlagosan 55 centist lépve, de ő futásnak gondolja 90 centis lépéshosszal, akkkor 1400 méterrel többet jelez ki, mint amit valójában megtettél.
Most megnéztem térképen, volt egy egyenes szakasz, ami a térkép szerint 2km volt, utána letértem egy lakóövezetbe, mert véget ért az út, és ott összevissza futottam kb. egy ideig, majd kimentem ott, ahol bementem, és futottam visszafelé kb. 500 métert, és ekkor szólt az időzítő.
Az idő biztosan jó.
De majd akkor megismétlem jobban összeállítva az egészet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!