Ha munka előtt edzetek, mit csináltok a nedves törülközővel?
Figyelt kérdés
Lezuhanyzom edzés után, néha szaunázom is, de utána be kéne mennem az irodába, az nyolc óra bent... Rendesen edzés után fürdőgatyát, törülközőt berakom a táskába, aztán haza, otthon mosógép; ez most nem opció, szerintetek nagyon büdös lesz?
Ha jól összecsavarom (brrr), nem érzik meg?
2023. ápr. 18. 19:48
1/9 anonim válasza:
Ezt a kérdést most viccnek szántad? Még jó, hogy nem pelenkacseréről folytatunk eszmecserét.
2/9 A kérdező kommentje:
Egy ideje már szobatiszta vagyok.
Egyszerűen nemrég óta edzem, és eddig mindig megoldottam délutáni edzésekkel, most nem megy. Kezdő vagyok és egy kellemetlen problémába futottam bele, ennyi.
Köszönöm a kedvességed.
2023. ápr. 18. 20:01
3/9 anonim válasza:
Rakd be 2 zacskóba, én ugyan diák vagyok, de szokott lenni az egyesületben reggeli edzésünk télen, és így hordtam magamnál a cuccom, nem volt semmi szaga
4/9 A kérdező kommentje:
Köszi!
2023. ápr. 18. 20:24
5/9 anonim válasza:
beleteszem egy zacskóba...
viszek váltó alsónadrágot,zoknit,polot,nadrágot🤨
6/9 A kérdező kommentje:
Zacskó lesz akkor, köszönöm. majd keresek valami lehetőség szerint vastagabbat.
2023. ápr. 18. 20:31
7/9 anonim válasza:
8 órát simán kibír
De nem.értem minek a gatya
Meztelen kell zuhanyozni
8/9 anonim válasza:
rakd be jól zzárható zacskóba.
Amúgy nem büdösödik,(persze, ha nem mosod ki hetente)
9/9 anonim válasza:
Bent hagyom a kocsiban, nem viszem be az irodába. De a zacskó teljesen jól működik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!