Hány év 1 hasonló test elérése? Többi lent
Figyelt kérdés
Kell hozzá szedni különböző dolgokat? Gondolok itt a fehérjére, aminora, tömegnövelőre, stb...
2010. okt. 8. 17:34
1/7 anonim válasza:
Szerintem a fickó szimplán rendesen súlyzózott stb, ez egy normális alkat...
2/7 anonim válasza:
attól függ kinek. nekem 0 nap :D
Edzz, aztán idővel te is ilyen lehetsz.
3/7 anonim válasza:
Én pont fanatikus rajongója vagyok:) alkatfüggő am nagyon és ő "niga" hamarabb gyorsabban fejlődnek de neki is kb 5-6 év (mostani állapotban a fogyás az kamu sztem) a jelenlegi képen 2 év kb. ( persze ezek a csodaszerek használatával 1,5 év alatt svarci leszel de nehogy azthidd hogy beszeded és nemjársz gyúrni majd csak odanő neked az izom az felejtős) meg az amúgy sem izom hanem f*s. Ha tisztán tolod az az igazi.
4/7 anonim válasza:
"attól függ kinek. nekem 0 nap :D"
huuu akkor te nagyon durva vagy ASD
5/7 anonim válasza:
Felejtsétek már el ezt, hogy a niggák jobban fejlődnek, maximum csak jobban látszik rajtuk (nem véletlenül használnak testépítő versenyeken barnító krémeket). Nézd meg a Mr. Olympia első 3 helyezettjét, 2 fehér és 1 szinesbőrű.
6/7 anonim válasza:
Azt azért hozzátenném hogy a 2 legeredményesebb testépítő fekete(Ronnie meg Lee Haney).De ez nem mérvadó.Genetikailag valamivel erősebb a fizikumuk de ez csak előny,nem behozhatatlan dolog.
7/7 anonim válasza:
Pont olvastam valamelyik nap a méreteit a fogyása előtt.
183/95,és a testzsírja is alacsony.
Attól függ hány kilóról indulsz.De egy 95 kilós szálkás test elérése,mondjuk 60 kilóról indulva,azért az években mérhető.
Egyébként semmi extra,testépítő edzés és jó kajálás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!