Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hány év 1 hasonló test elérése...

Hány év 1 hasonló test elérése? Többi lent

Figyelt kérdés

[link]

Kell hozzá szedni különböző dolgokat? Gondolok itt a fehérjére, aminora, tömegnövelőre, stb...

2010. okt. 8. 17:34
 1/7 anonim ***** válasza:
Szerintem a fickó szimplán rendesen súlyzózott stb, ez egy normális alkat...
2010. okt. 8. 18:18
 2/7 anonim ***** válasza:

attól függ kinek. nekem 0 nap :D

Edzz, aztán idővel te is ilyen lehetsz.

2010. okt. 8. 18:28
 3/7 anonim válasza:
Én pont fanatikus rajongója vagyok:) alkatfüggő am nagyon és ő "niga" hamarabb gyorsabban fejlődnek de neki is kb 5-6 év (mostani állapotban a fogyás az kamu sztem) a jelenlegi képen 2 év kb. ( persze ezek a csodaszerek használatával 1,5 év alatt svarci leszel de nehogy azthidd hogy beszeded és nemjársz gyúrni majd csak odanő neked az izom az felejtős) meg az amúgy sem izom hanem f*s. Ha tisztán tolod az az igazi.
2010. okt. 8. 18:29
 4/7 anonim ***** válasza:

"attól függ kinek. nekem 0 nap :D"

huuu akkor te nagyon durva vagy ASD

2010. okt. 8. 18:48
 5/7 anonim ***** válasza:
Felejtsétek már el ezt, hogy a niggák jobban fejlődnek, maximum csak jobban látszik rajtuk (nem véletlenül használnak testépítő versenyeken barnító krémeket). Nézd meg a Mr. Olympia első 3 helyezettjét, 2 fehér és 1 szinesbőrű.
2010. okt. 8. 18:50
 6/7 anonim ***** válasza:
Azt azért hozzátenném hogy a 2 legeredményesebb testépítő fekete(Ronnie meg Lee Haney).De ez nem mérvadó.Genetikailag valamivel erősebb a fizikumuk de ez csak előny,nem behozhatatlan dolog.
2010. okt. 8. 19:42
 7/7 anonim ***** válasza:

Pont olvastam valamelyik nap a méreteit a fogyása előtt.

183/95,és a testzsírja is alacsony.

Attól függ hány kilóról indulsz.De egy 95 kilós szálkás test elérése,mondjuk 60 kilóról indulva,azért az években mérhető.

Egyébként semmi extra,testépítő edzés és jó kajálás.

2010. okt. 8. 20:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!