Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Veletek is előfordult már,...

Veletek is előfordult már, hogy fáradtak voltatok, kissé lehangoltak is, így kimaradt 3-4 nap edzés?

Figyelt kérdés
Ez a kimaradt pár nap gondolom, nincs kihatással semmire, csak hát a mostani szürke, egyhangú, hideg napok kissé megviselnek mentálisan, plusz sok volt a meló is a múlt héten eléggé fáradt vagyok, és ez már a 2. alkalom volt, hogy kihagytam az edzést. Ezt lehet pl feltöltődési időnek venni? Vagy csak szimpla lustaság?

2023. ápr. 3. 16:57
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Van olyan, hogy tavaszi fáradság. Olyan is van hogy valaki túlhajtja magát, mint valószínű te is és, kimerül. A testnek, és az idegrendszerünknek is szüksége van regenerációra. Nem lustaság. Ha rendszeresen edzel néhány "pihentebb" nap után, a tested reagálni fog is igényelni fogja a megszokott mozgást.
2023. ápr. 3. 17:20
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
nyílván előfordul ez mindenkivel,pár nap pihenés akár 1-2hét kifejezetten jót tesz
2023. ápr. 3. 18:11
 3/5 anonim ***** válasza:
Hát évente talán egyszer vagy kétszer, én fanatikus vagyok, de megértelek amúgy. Nem sok a heti összvolumen? Nézd át az edzésterved. Vonj össze esetleg két edzést és csinálj kevesebb sorozatot. Így 1-2 nappal többet tudsz pihenni a héten. De amúgy van olyan hogy fizikailag nem vagyok fáradt, mégse megy annyira az edzés mert egyszerűen fejben nem vagyok ott mert nap közben valami kikészít. Az is rossz.
2023. ápr. 3. 18:32
 4/5 anonim ***** válasza:
Nagyon ritkan max kimarad 1 edzes, de amugy akkor is megyek ha faradt vagyok, nincs kedvem, hideg van vagy ha meteor tart a fold fele
2023. ápr. 3. 22:55
 5/5 anonim ***** válasza:
Nyilván nem mindegy a probléma szintje, De én általában úgy vagyok evvel, hogy az esetleges fáradtság- és lehangoltságérzetem ellen kifejezetten jó hatása van, ha csakazértis végigcsinálom a napi szakági bázisú edzésemet. A végén pedig már jólesően nem is emlékszem, hogy mi is volt az elején a gondom. Sőt, a bejáratottan intenzív mozgás időnként még a kezdődő meghűléses jellegű tüneteimet és a kényeskedő terheléses fájdalmaimat is elfeledtetheti. Ha pedig valami nyomós ok miatt, magammal is összekacsintva, kihagyok egy (-két) napi edzést; akkor a később az ettől rámtelepülő, nyugtalanító hiányérzetemtől, önkritikus punnyadtság-borongásomtól leszek lehangolt. ;-)
2023. ápr. 13. 20:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!