Veletek is előfordult már, hogy fáradtak voltatok, kissé lehangoltak is, így kimaradt 3-4 nap edzés?
Figyelt kérdés
Ez a kimaradt pár nap gondolom, nincs kihatással semmire, csak hát a mostani szürke, egyhangú, hideg napok kissé megviselnek mentálisan, plusz sok volt a meló is a múlt héten eléggé fáradt vagyok, és ez már a 2. alkalom volt, hogy kihagytam az edzést. Ezt lehet pl feltöltődési időnek venni? Vagy csak szimpla lustaság?2023. ápr. 3. 16:57
1/5 anonim válasza:
Van olyan, hogy tavaszi fáradság. Olyan is van hogy valaki túlhajtja magát, mint valószínű te is és, kimerül. A testnek, és az idegrendszerünknek is szüksége van regenerációra. Nem lustaság. Ha rendszeresen edzel néhány "pihentebb" nap után, a tested reagálni fog is igényelni fogja a megszokott mozgást.
2/5 anonim válasza:
nyílván előfordul ez mindenkivel,pár nap pihenés akár 1-2hét kifejezetten jót tesz
3/5 anonim válasza:
Hát évente talán egyszer vagy kétszer, én fanatikus vagyok, de megértelek amúgy. Nem sok a heti összvolumen? Nézd át az edzésterved. Vonj össze esetleg két edzést és csinálj kevesebb sorozatot. Így 1-2 nappal többet tudsz pihenni a héten. De amúgy van olyan hogy fizikailag nem vagyok fáradt, mégse megy annyira az edzés mert egyszerűen fejben nem vagyok ott mert nap közben valami kikészít. Az is rossz.
4/5 anonim válasza:
Nagyon ritkan max kimarad 1 edzes, de amugy akkor is megyek ha faradt vagyok, nincs kedvem, hideg van vagy ha meteor tart a fold fele
5/5 anonim válasza:
Nyilván nem mindegy a probléma szintje, De én általában úgy vagyok evvel, hogy az esetleges fáradtság- és lehangoltságérzetem ellen kifejezetten jó hatása van, ha csakazértis végigcsinálom a napi szakági bázisú edzésemet. A végén pedig már jólesően nem is emlékszem, hogy mi is volt az elején a gondom. Sőt, a bejáratottan intenzív mozgás időnként még a kezdődő meghűléses jellegű tüneteimet és a kényeskedő terheléses fájdalmaimat is elfeledtetheti. Ha pedig valami nyomós ok miatt, magammal is összekacsintva, kihagyok egy (-két) napi edzést; akkor a később az ettől rámtelepülő, nyugtalanító hiányérzetemtől, önkritikus punnyadtság-borongásomtól leszek lehangolt. ;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!