Román felhúzást mekkora súllyal érdemes csinálni?
Figyelt kérdés
A farizom végez ugye aktív munkát, de a hát izmai, úgy cakkumpakk stabilizálnak. Na most nekem az a problémám, hogy a hátam bármelyik izma előbb feladja, mint a farizmom. Úgy vettem észre magamon, hogy a felsőháti szakasz adja fel legelőször, aztán a gerencmerevítő izom, de ekkor még a farizmom bőven terhelhető lenne, csak már görbe lenne a hátam. Tudnék csinálni 80 kilóval 8-10 ismétlést Pre9-be, csak az 5. ismétlés után a hátam már nem bírja, viszont a seggem bírná.
Ha pedig a hátizmok erejéhez képest lövöm be az ismétlésszámokat és a súlyt, akkor az lófütty terhelés a farizomnak.
Szóval valami tanács?
2023. márc. 29. 19:17
2/8 anonim válasza:
En pre9 ellenes vagyok, ezert a farhatra szavazok.
4/8 anonim válasza:
Eroltesd aztan majd belejosz par honap alatt, ugyis kap hat edzesen is.
5/8 A kérdező kommentje:
Értelmes válasz esetleg?
2023. márc. 29. 20:38
6/8 anonim válasza:
Hat mit varsz? Ha gyenge a hatad eddz ra tobbet 🤷 gondolom nem edzel tul regota ha 80al megy. Pl eddz mashogy is fenekre meg tegyel be extra hat edzest vagy gyakorlatot. Mindenkinek mas fejlodik konnyebben, magadhoz kell igazitanod.
7/8 anonim válasza:
A román felhúzás inkább lábból megy, mint hátból.
8/8 anonim válasza:
Az ahelyzet, hogy a zebracsorda olyan gyors, mint a leghosszabb zebra benne. Ugyanez igaz az izmaidra is egy összetett gyakorlattal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!