Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Milyen mozgásformák lehetnek...

Milyen mozgásformák lehetnek ajánlottak az esetemben?

Figyelt kérdés

168 centi vagyok, és 74,4 kilogramm. Ma mértem meg újra a testsúlyomat, és kicsit meglepett, hogy átléptem egy újabb x-et, ugyanis nem nahyin látszik meg rajtam ez a nagyobb mennyiségű felesleg. Viszont ettől eltekintve szeretnék lefaragni a zsírból, az ideális testsúly nagyjából 52 és 66 kilogramm között lenne. Ahhoz, hogy ennyit le tudják fogyni viszonylag rövid idő alatt, eléggé durva, fárasztó, megeröltető edzéseket kéne folytatnom, vagy legalábbis a neten ilyeneket találtam.

Ezeket meg is próbálnám, viszont van egy betegségem, ami miatt nem igazán ajánlott a megerőltető mozgás.

Miket tudnék mozogni, hogy ha kicsit lassabban is, de le tudjam adni a felesleget? A séta az jó, viszont mivel diák vagyok, nem igazán van időm arra, hogy órákon át sétáljak, a futás viszont az orvosom szerint nem lenne túl jó hosszabb távon.

2023. márc. 27. 15:30
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Kezdjük az elején. Mennyi a napi kalóriabeviteled?
2023. márc. 27. 19:33
 2/5 A kérdező kommentje:
1 azt, hogy mennyi azt nem tudom, csak azt, hogy mennyinek kéne lennie. 1400-nak kéne lennie, amit anyánál nem lépek túl annyira nagyon, viszont amikor apánál vagyok, akkor szerintem 2000 kalóriát is beviszek simán, ha nem többet.
2023. márc. 27. 19:42
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Az baj.
2023. márc. 27. 20:10
 4/5 A kérdező kommentje:
3 tudom, de én egészen eddig úgy tudtam, hogy 2100 a napi kalória szükségletem, szóval azért hittem azt, hogy ez nem gond. Viszont viszonylag könnyen tudok alkalmazkodni akár abban is, hogy mennyit eszem.
2023. márc. 27. 20:14
 5/5 anonim ***** válasza:
52%
Kevesebbet egyel es kocogj.
2023. márc. 27. 23:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!