Hosszúhajú kérdése:
Hatásában mi a különbség a hulahop karika és a fitnesz állítható labdás karika között?
Figyelt kérdés
elsősorban azok válaszát várom aki használ ilyet!
a normál hulahop karikát használom és eredményesen. viszont láttam videon olyan karikát ami a derékra rakható műanyag állítható karika és egy sínben lévő madzagra erősített labda köröz rajta a mozgás által. hatásosabb valamelyik? nyilván maga a mozgás hasonló de intenzitás szempontjából van különbség? azért kérdezem mert nekem hatásos a sima hulahop csak az idegesít ha érzem hogy esne le és arra gondoltam az új típusnál ezzel nem kellene foglalkozni. valaki használ ilyet?
#hulahop karika #fitnes karika #hulahoop #fitnesz karika
2023. márc. 26. 23:13
21/22 anonim válasza:
A videó, amit találtál nem a sima hulahopkarikával hasonlítja össze azt a golyósat, hanem "weighted" hulahopkarikával, szóval olyannal, ami direkt súlyosabbra van gyártva, mint a sima.
22/22 A kérdező kommentje:
21.jaaaaaaa! ez fontos infó elkerülte a figyelmem...
2023. nov. 9. 19:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!