Hatásában mi a különbség a hulahop karika és a fitnesz
állítható labdás karika között?
Figyelt kérdés
elsősorban azok válaszát várom aki használ ilyet!
a normál hulahop karikát használom és eredményesen. viszont láttam videon olyan karikát ami a derékra rakható műanyag állítható karika és egy sínben lévő madzagra erősített labda köröz rajta a mozgás által. hatásosabb valamelyik? nyilván maga a mozgás hasonló de intenzitás szempontjából van különbség? azért kérdezem mert nekem hatásos a sima hulahop csak az idegesít ha érzem hogy esne le és arra gondoltam az új típusnál ezzel nem kellene foglalkozni. valaki használ ilyet?
#hulahop karika#fitnes karika#hulahoop#fitnesz karika
az 50 hez közelebb vagyok mint a 40 hez, de közben már választ kaptam a mellékelt jutyub videóból, és az alatta lévő szövegből - nem teljesen mert nem túl jó az angolom.
2023. márc. 27. 22:20
12/22 anonim válasza:
Igen, egyértelmű hogy random meleg gyerek hulahoppos videójából kell tájékozódni ilyen témákban, véletlen sem olvass el egy értelmes cikket ami kifejti a lényeget :D
Instagramon vagy femcafén próbáltad már? Ugyanaz a szint.
2023. márc. 28. 08:35
13/22 A kérdező kommentje:
Akkor mondd el te a lényeget
2023. márc. 28. 17:27
14/22 anonim válasza:
Leírtuk a lényeget: Semmilyen mozgás nem fogyaszt, a kalóriadeficit fogyaszt vagy hízlal. Rád is hat az alapvető biológia meg fizika.
2023. márc. 28. 19:23
15/22 A kérdező kommentje:
melyik a nagyobb intenzitású, melyik karika? fárasztóbb használni a sima típust, nagyobb csípőmozgás kell hozzá, könnyebben pörög a labdás, vagy ahhoz kell a nagyobb intenzitás hogy a labdás pörögjön?? közel 50 évesen nem mindegy. nagyon sajnálom hogy nincs olyan admin a gyakorin aki arra ügyel hogy a kérdésre válaszoljunk de még jobban sajnálom hogy mindig beleesem abba a hibába hogy sport eszközös kérdést tegyek fel, mert állandóan a kalóriákba futok bele. egy formátlan löttyedt teste lenne mindenkinek ha nem beszélnénk az eszközök hatásairól.
2023. márc. 28. 22:53
16/22 anonim válasza:
Igazi sporttevékenység nem játszik? Csak a hulahopp karika? És ne gyere azzal, hogy 50 éves vagy. Rengeteg 50 éves ügyfelem van, aki 100 kiló fölötti súlyokkal nyom fekve, meg félmaratonokon indul. Apám közel 60 éves, mégis hetente ötször lent van az uszodában, és nyomja a hosszokat, úgyhogy ki ne találd, hogy a te öreg csontjaiddal már csak hulahoppozni lehet.
2023. márc. 28. 23:04
17/22 anonim válasza:
A normál meg a labdás hulahop karika is bohóckodás kategória, nem sport vagy edzés.
2023. márc. 28. 23:12
18/22 anonim válasza:
Az eszközök hatásairól akkor lehet beszélni, ha van nekik, érnek valamit. A súlyzós edzés ér valamit, meg a futás is, úszás, biciklizés, teljes testsúlyos edzés, stb.
A te kérdésed olyan, mintha azt kérdeznéd, hogy a pislogás vagy a vakaródzás hatásosabb.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!