Hatásában mi a különbség a hulahop karika és a fitnesz állítható labdás karika között?
elsősorban azok válaszát várom aki használ ilyet!
a normál hulahop karikát használom és eredményesen. viszont láttam videon olyan karikát ami a derékra rakható műanyag állítható karika és egy sínben lévő madzagra erősített labda köröz rajta a mozgás által. hatásosabb valamelyik? nyilván maga a mozgás hasonló de intenzitás szempontjából van különbség? azért kérdezem mert nekem hatásos a sima hulahop csak az idegesít ha érzem hogy esne le és arra gondoltam az új típusnál ezzel nem kellene foglalkozni. valaki használ ilyet?
Mire hatásos?
Mindkettő mozgásforma, ami kalóriát éget, ha kevesebbet eszel mint beviszel, akkor fogysz.
Nincs helyi zsírégetés, ha ez a kerdés, nem lesz tőle kisebb a derekad, meg egyéb baromságok.
"a normál hulahop karikát használom és eredményesen"
"Nekem hatásos a sima hulahop"
??? Milyen hatása van? Mert ennek így semmi értelme, a hulahop önmagában nem fogyaszt, nem is szálkásít, nem is vekonyít, szóval mi a kézzelfogható eredményed?
hát ennyit erről hogy olyan ír akinek vannak tapasztalatai....
akkor az éntapasztalataimról: "Hatás kb 2 hét alatt látszódott.
több hónapi eredmény, lementek centik - mell, derék, csípő, lement pár kiló is. Semmivel nem lett nagyobb a fenekem, sőt, megfelelő idő után ( hónapok ) onnan is visz. Először derékból fogytam- kb pár hét, aztán has, csípő, farizom, és pár hónap használat után még a belső combomon is látszott, onnan is ment. Szóval először elkezdte fogyasztani és karcsúsítani a derekam, aztán több hónapos napi használat után egyre lentebb és lentebb is kitolódott a zsírégető hatása. Pár hónap után mindenhol karcsúbb lettem. Nagyon bejött, az egyetlen sport amitől, nem lettem vastagabb, mert nem izmot épített. " - egy régi válaszomból idéztem.
az eredeti kérdésem továbbra is hogy aki próbálta miben érzett különbséget. közben meg találtam végre egy autentikus választ a jutyubon. ilyenekre gondoltam. - csak magyarul. itt számokkal igazolható tapasztalatokat látunk.
Ha egy kicsit is tisztában lennél a biológiával, fizikával, táplálkozastudománnyal illetve testépítéssel, látnád hogy mekkora ordenáré baromságokat írtál a fenti valaszodban, többet is.
Nem részletezném, nyilván nem értenéd azt sem. A helyedben elkezdenék olvasni a témában, egy kis alap értelmet szerezni.
Kérdező! Ne nehezítsd meg a dolgod teljesen feleslegesen, és ne bízd a fejlődést a szerencsére. Olvasd el ezt a cikket:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!