Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Fogyasztás sport miatt?

Fogyasztás sport miatt?

Figyelt kérdés
Ha veszek fehérjeport és reggelire meg vacsira azt iszok, ebédelni nagyjából rendesen, ez alatt nem rántotthúst meg tésztát értek, meg taízóraira és uzsira vagy gyümölcs vagy zöldség vagy joghurt vagy túró vagy ha valami ilyesmit eszek akkor az úgy jó? 2 súlycsoporttal szeretnék lejjebb menni, ami 7-8 kg-t jelent november végéig. Van esély? És nem teszem magam tönkre ezzel?
2010. okt. 7. 15:10
 1/7 A kérdező kommentje:
ja és nem akarok izmosabb lenni, abból már így is sok van (:
2010. okt. 7. 15:13
 2/7 anonim ***** válasza:
a fehérjepor csak táplálja az izmaidat. Szerintem nem érdemes csak úgy iszogatni!
2010. okt. 7. 15:20
 3/7 Aquir ***** válasza:
Nem teszed vele tönkre magad, sőt! Szerintem van esélyed, ha kemény az edzésed és több kalóriát égetsz, mint beviszel! Sok szerencsét! ;)
2010. okt. 7. 15:28
 4/7 anonim ***** válasza:

Simán jó.Diétához kimondottan ajánlott a tejsavó protein.

Amire figyelj,hogy vásárlásnál nézd meg az adagonkénti ch tartalmát,az ne legyen több 3g-nál.És csak testépítő táplálék kiegészítő boltban vegyél ilyesmit,mert a nők becsapására külön iparág épült,ebben benne van a kamu tejsavó is.

2010. okt. 7. 18:53
 5/7 A kérdező kommentje:
ez mit jelent? mekkora kiszerelést kéne vennem? mennyibe kerül? minden érdekel.
2010. okt. 7. 21:44
 6/7 A kérdező kommentje:

[link]

[link]

[link]

Ezek közül valamelyik? Jajj én nem értek hozzá, ne nézzetek hülyének, kérlek!

2010. okt. 7. 21:59
 7/7 anonim ***** válasza:

ezzel jobban jársz!

[link]

2010. okt. 7. 23:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!