A Sárga 70-et kezdőként be merjem vállalni?
Figyelt kérdés
Személyes okok miatt nagyon szívesen részt vennék
De körömbenövésem is van...
2023. márc. 21. 09:46
1/11 anonim válasza:
Az a kérdés, hogy ez lenne-e az első teljesítménytúrád.
Ha igen, akkor nem javaslom, hogy ezzel kezdj. Alapvetően nincs benne túl sok szintemelkedés a hosszhoz viszonyítva, de azért 70 km az 70 km, plusz a nagy része éjszakai, úgy a tájékozódás nehezebb.
Én egyszer csináltam meg eddig, de előtte jópár 30, 40, 50+-os túrát végigcsináltam már, és éjszakait is természetesen.
Előbb jó lenne kipróbálni magad, hogy mégis hány km-t bírsz menni anélkül, hogy elfáradnál, vagy rövidebb túrákra elmenni. (20-as, 30-asokra pl.)
2/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm, előtte el fogok menni a Gerecse 50-re, 20 km-t gyaloglok magamtól, mi a véleményed?
2023. márc. 23. 07:09
3/11 anonim válasza:
Én azt mondom, nem lehetetlen, de én biztos nem bírnám. Akaraterő, kitartás, jó fizikum kell. Szerintem kellene sok-sok km-is előtte sima túrán, ahol nézed a saját sebességed. És a 20 km-t fel kellene torázni először 30-ra, majd 40-re.... Én nagynak érzem a 20-ról 50-re ugrást átmenet nélkül. De mégegyszer hangsúlyozom, hogy csak magamból indulok ki. Nem kizárt, hogy meg lehet csinálni. Én nem tudnám.
4/11 A kérdező kommentje:
De 21 leszek, te 65
2023. márc. 23. 09:33
5/11 anonim válasza:
Egyrészt ezért írtam, hogy nem tartom lehetetlennek, másrészt csak 47 vagyok. Bár ez utóbbi infó irreleváns. Én 21 évesen sem biztos, hogy ilyen minimális rákészüléssel, mint amit te tervezel, belevágtam volna. De hangsúlyozom, különbözőek vagyunk, neked lehet, hogy simán menni fog. Hajrá!
6/11 anonim válasza:
((Az "57" a felhasználói nevemben nem a születési évem, hanem az akkori lakcímem házszáma, amikor a gmail fiókomat regisztráltam. S azóta általában ezt szoktam megadni felhasználói névként is ide-oda))
7/11 A kérdező kommentje:
Gyere el te is, mert neked is sikerülni fog.
2023. márc. 23. 11:36
8/11 anonim válasza:
Én ezt kihagyom, köszi. Maradok a sima túráknál. Most a kéktúra (RPDDK) zala megyei szakaszára készülök. De az csak napi 20 km lesz.
9/11 A kérdező kommentje:
Egyhuzamban teljesíteni szeretném valamelyik kéktúrát egy nyáron.
2023. márc. 23. 12:01
10/11 anonim válasza:
Én is el akarok menni, de nem tudom megmerjem e próbálni, mert azért egész éjszaka menni önmagában is kemény. Egyszer lekocogtam a Gerecse50-et, de itt nagyobb a szintemelkedés és ott is rosszul voltam már a végére
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!