Vívásnál mennyire számít a magasság?
Figyelt kérdés
23 éves vagyok és hobbiszinten szeretnék elkezdeni vívni. Az lenne a kérdésem, hogy az alacsony testmagasság (147 cm vagyok) mennyire befolyásol a vívásban? Lehet benne sikerélményem?2023. márc. 14. 00:45
1/5 anonim válasza:
Még jó is, mert minél magasabb vagy, annál nagyobb a találati felület ahol az ellenfél pontot tud szerezni ellened.
2/5 anonim válasza:
Nézd meg Wendesday vívás jelenetét Biankával.Milyen magas lehet Jenna Ortega?150 centi?Úgy mozog mint egy macska...Vagy Yoda vs. Pallpatin-bár ez inkább poén...
3/5 anonim válasza:
Vívásnál az hogy alacsony vagy az előny is tud lenni ha pedig bal kezes vagy akkor az hatalmas előny nehezen lehet tanítani a védekezést ellene
4/5 anonim válasza:
Engem speciel nagyon szokott zavarni, ha valaki kicsi. Kis találati felület... Én 184 cm vagyok.
5/5 anonim válasza:
Előny, mert nehéz eltalálni, de hátrány is mivel az ellenfelednek hosszabb a karja, lába és távolabbról elér. Én kardvívó vagyok, közepesen magas és az alacsonyak ellen könnyebb hátrafelé tust adni, viszont ha támadok, akkor könnyen leguggol, bebújik a kard mögé
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!