Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Lehet valaha is 100cm-es...

Lehet valaha is 100cm-es súlypont emelkedésem? 6 éve röplabdázom (és ott is erősítünk,) és megycsináltam az air alart 2-t és így kb 55cm a súlypontemelkedésem. Lehet valaha is sok eddzéssel 1 méter vagy a fölött?

Figyelt kérdés
2023. márc. 10. 06:38
 1/3 anonim ***** válasza:
Én azt mondanám, hogy próbálj edzőteremben súlyokkal lábra edzeni. Mellette persze ne hanyagold el a többi testrészedet sem. Nem tudom, hogy lehet-e így 100 centis súlypont emelkedésed, de egy pár centit még lehet, hogy hozzá tudsz adni.
2023. márc. 10. 11:26
 2/3 anonim ***** válasza:
Korodtól függ nagyon, de szerintem még fiatal vagy. Ha edzések árán tornáztad fel 55-re, akkor nem hinném, hogy a 100 valaha meg is lesz neked. Nem elkeserítésnek írom csak kb. ez van kategória. Ha alapból lett volna minden erőfeszítés nélkül 55 cm az emelkedésed azt edzéssel fel lehetett volna tolni akár 100-ra is. (Nekem 45 évesen most 75 cm.)
2023. márc. 10. 14:24
 3/3 anonim ***** válasza:
Röplabdában , főleg a két lábról ugrók vannak. Én baromi jó egy lábas ugró voltam 17 éves koromig, amikor ripityára ment az ugró lábamon a térdem, pedig 105 cm felett jártam egy lábas ugrással (kb. itt azt mondanám, hogy a 110 is meg volt vagy még kicsit több, néha a 115-öt is bemondom amúgy), ha neki futottam (távol ugrásban is jó voltam emiatt). Viszont a sérülésem után azonnal, amikor lehetett vagy, még sokkal korábban visszatértem a pályára és megint szétment a térdem ennek az lett a vége, hogy egy egész szezonom ráment a rehabra. Ezután nem mertem egy lábról elugrani és elkezdtem a 2 lábról való elrugaszkodást, amit az évek alatt annyira kiviteleztem, hogy ezzel elértem a 105 cm-ert, viszont cserébe teljesen elfelejtettem egy lábról ugrani :D Nem tudok egy lábról ugrani, hiába futok neki, mindig megtorpanok és két lábbal rugaszkodok el a talajról. Gyakorlatilag nekem neki se kell futnom, mert a két lábas ugráshoz egyet lépek és már tudom vinni az egész energiát az emelkedéshez. Ha nem emgy szét a térdem szerintem a határ , még magasabban lett volna nekem egy lábas ugrásban. De nem panaszkodok, mert azért 45 éves koromra maradt , még 75 cm, amivel simán zsákolok figurákat is :)
2023. márc. 10. 15:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!