Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Megfelelő eddzéssel bárki...

Megfelelő eddzéssel bárki ugorhat legalább 80cm-t?

Figyelt kérdés
2023. márc. 9. 17:02
 1/1 anonim ***** válasza:
Attól függ mekkorát tudsz alapból ugrani, ha mondjuk 20-30 centit, abból valószínű soha nem lesz 80 cm bármennyit edzhetsz rá. Ha alapból 50-et ugrasz, akkor már kb. a tudsz ugrani szinten vagy, amit lehet fejleszteni, de ez nem úgy van, hogy mindenki feltudja húzni magát adott szintre. Én, mindig azt mondom vagy valakiben benne van alapból, hogy tud ugrani vagy nincs. Bizonyára az sem mindegy, mikor kezdi el valaki az ugrálást, mert mondjuk esetemben 45 éves vagyok már csak visszafelé fejlődöm (bár ígyis 75 cm, még mindig az emelkedésem, amivel simán zsákolok). Ha fiatal vagy, akkor egy darabig fejleszthető, ha mint írtam alapból is benned van a kézség rá. Ez olyan kosaras társam fiatalon is kb. 15-20 centit tudott csak ugrani és soha nem is tudott rá fejlődni most így 45 évesen talán ugrik vagy 5 centit szerintem mikor játszunk viszont cserébe fürge és jól dob/bánik a lasztival, tehát el van ugrás nélkül is a pályán elég szépen.
2023. márc. 9. 20:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!