Személyi edzők mit gondolnak a nem izmos személyi edzőkről?
Egyre több ilyet látok hogy egy srác aki külsőre még a legalapabb testépítő szintet sem éri el, az személyi edző.
Persze értem hogy attól lehet diplomája testnevelésből vagy végzettségei edzésből, de nagyon ellentmondásos hogy ránézésre egy átlag testalkatú vagy éppenhogy egy kicsit sportos testalkatú.
Egyre gyakoribbak itt a Személyi edzők szidása általánosítása.. Főleg az okájés személyi edzőket szapulja mindig valaki vagy valakik. Csak nem értem hogy miért,mikor az összes edzőnek csak OKJ végzettsége lehet,mert ez az elfogadott itt nálunk... A bicepsz és más izomcsoportok mérete meg nem befolyásolja a gyakorlati és elméleti tudást.
Amúgy teljesen mindegy milyen alkata van,bár tény hogy előny egy sportos alkat, mert mint írják lehet akármennyire kikoxolt nem biztos hogy elegendő tudást fog átadni. Az egész szinte az emberi bánásmódon IS múlik,ha nem tudod magad jól eladni, mindegy milyen végzettséged van és milyen alkatod, esélytelen az egész hogy te klienset tarts meg.
A versenyző edzők meg drágábban adják az órákat,egy egyszerű hobbi kondisnak ez felesleges,ha csak nem akar versenyezni...
Nem rég olvastam egy hirdető fórumon (nem itt), egy ilyen szétkoxolt alkatú egoista edző csávó úgy hirdette magát: "Ha hitelesebbnek tűnök mint egy okj edző"...
Na itt már meg is bukott az egész, mert úgy próbált kitűnni hogy másokat lenézett, de magát meg a legjobbnak minősítette. Elég negatív PR. Hát nem hiszem bárki is jelentkezett volna hozzá,de támadást azt kapott eleget.. Meg őszintén ki járna egy ilyen személyiségű emberhez aki mások (KOLLÉGÁI) lenézéséből akar hasznot? :D
#7: Valóban van,3 éves levelezőn. De végeredményben ugyan ott kötsz ki mintha a (régi okjt) szakképzést csinálnád. Konditeremben dolgozhatsz csak vele ugyanúgy edzőként.
Annyi hogy ingyenes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!