Igaz, hogy a gyúrás káros lehet a szemre?
Figyelt kérdés
Állítólag az erőlködés látásproblémákat okozhat, ez igaz? Nagyim felemelt egy TV-t és a szemében megjelentek fekete csíkok. Ilyen lehet a gyúrástól is?
Olyan már volt nekem, hogy mikor nagy súlyt emeltem a zenét csak rettenetesen tompán hallottam. A fülhöz is lehet köze?
2010. okt. 5. 22:57
1/9 anonim válasza:
Nagyim felemelt egy TV-t és a szemében megjelentek fekete csíkok. Ilyen lehet a gyúrástól is? --Öreg minden oké nálad?vagy már képzelődsz is?....javaslom menj el a dokihoz....:)
2/9 clint válasza:
igen.
pl fekvenyomás közben a szemedbe eshet a súly.
3/9 anonim válasza:
ha beleáll a rúd a szemedbe az elvileg károsítja
4/9 anonim válasza:
te milyen fekete csíkokról beszélsz te? persze, nagy erőlködés hatására leválhat az ember retinája, de az azért nem megy olyan könnyen. főleg nem fekete csíkokkal.
5/9 anonim válasza:
Lehet ilyen. Van, aki úgy erőlködik hogy beszarik és mindent befeszít, nem az izomcsoportal edz. Ilyenkor akár szemmbevérzés is lehet, retina leválás stb. Próbálj normálisan edzeni lehetőleg.
6/9 anonim válasza:
ma 02:52
Jó de ehhez már nagyon hülyének kell lenni.
7/9 anonim válasza:
Az oldal szintjére való tekintettel azért nem kizárt. :D
9/9 Aquir válasza:
Igen, de csak annak, akinek alapból magas a vérnyomása!
Fekete csíkokról még nem hallottam, da olyat már láttam, akinek erősen bevérzett a szeme edzés közben felhúzásnál a nagy erőlködéstől. Később említette, hogy neki magas a vérnyomása egyébként is. Ja és nyilván vannak olyanok, akiknek amúgy is könnyebben elpattannak ez erek, hirtelen vérnyomásnövekedésnél!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!